×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-04
Siguldā mērķtiecīgi meklē risinājumus bērnudārzu rindu samazināšanai

Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādēs patlaban ir nodrošinātas vietas vairāk nekā 1100 bērniem. Taču pieaugot mazo siguldiešu skaitam, visiem vietas pašvaldības bērnudārzos nepietiek un Siguldas novada pašvaldība rod jaunas iespējas, lai šo situāciju risinātu.

Septiņu gadu laikā pašvaldība, atverot jaunas grupiņas, radījusi papildu vietas vairāk nekā 445 bērniem. Arī turpmāk tiks darīts viss iespējamais, lai atverot jaunas grupiņas, pašvaldības bērnudārza bērniem būtu iespējas saņemt pirmsskolas izglītības iestāžu pakalpojumus.

Siguldas novadā deklarēto bērnu vecākiem ir pieejams pašvaldības līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem no bērna pusotra gada līdz brīdim, kad tiek uzsākta obligātā sagatavošana pamatizglītības ieguvei, vai, ja bērns apgūst obligāto sagatavošanu pamatizglītības ieguvei. Tāpat Siguldas novadā deklarēto bērnu vecākiem ir pieejams pašvaldības līdzfinansējums auklītes pakalpojuma apmaksai.
 
Lai atbalstītu novada vecākus, kuru mazuļi šogad netiks uzņemti pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs, līdztekus ģimenēm pieejamajam līdzfinansējumam privāto bērnudārzu apmeklējumam un sertificēto auklīšu apmaksai, pašvaldība šogad organizēja aukļu profesionālās pilnveides izglītības programmu, kuras noslēgumā personas var reģistrēties Izglītības kvalitātes valsts dienesta Aukļu (Bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzēja) reģistrā.
 
 
Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi