×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-05
Darbu atsāks Siguldas Sporta centra peldbaseins un ūdens atrakciju parks

Drīzumā noslēgsies Siguldas Sporta centra peldbaseina un ūdens atrakciju parka ikgadējais tehniskais pārtraukums, kura laikā peldbaseina sistēmās nomainīts ūdens, kā arī veikti nelieli remontdarbi. Ūdens atrakciju parks durvis apmeklētājiem vērs 6. jūlijā, bet mazais un lielais peldbaseins 11. jūlijā.

Tehniskā pārtraukuma laikā ūdens atrakciju parkā un peldbaseinu zonā tika veikta pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu, kā arī ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi, kurus garantijas ietvaros veica pilnsabiedrība „Monum M” par saviem līdzekļiem.

Atgādinām, ka Sporta centra peldbaseinā no 18. jūlija līdz 29. augustam notiek atvērtās peldētapmācības nodarbības, kurās aicināti piedalīties gan bērni, gan pieaugušie. Plašāka informācija aplūkojama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi