×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-08
Siguldieši iegūst medaļas Latvijas Jaunatnes Olimpiādē

Nedēļas nogalē norisinājās Latvijas Jaunatnes VIII Olimpiāde, kurā 59 novadu un pilsētu komandu konkurencē siguldieši izcīnīja trīs zelta, divas sudraba un četras bronzas medaļas dažādos sporta veidos.

Trīs zelta medaļas ieguva badmintonisti – vīriešu dubultspēlēs Gints Bērziņš un Alens Zandovskis, sieviešu dubultspēlēs Liāna Lenceviča un Arta Priedniece, bet jauktajās dubultspēlēs Liāna Lenceviča un Alens Zandovskis. Savukārt sudraba medaļas izcīnīja pludmales volejbolisti Sandijs Suhānovs un Dāvis Martins Vēvers, bet badmintonā sieviešu vienspēlēs – Liāna Lenceviča.

Bronzas medaļas badmintonā sieviešu vienspēlēs ieguva Arta Priedniece, vīriešu vienspēlēs – Alens Zandovskis, sieviešu dubultspēlēs – Annija Rulle-Titava un Amanda Sofija Grosberga, kā arī 100 metru tauriņstila peldējumā – Kārlis Dobelnieks.

Sacensībās uz pjedestāla kāpa pirmo sešu vietu ieguvēji – 4. vietu vieglatlētikā 2000 metru kavēkļu skrējienā un 3000 metru skrējienā ieguva Līna Gaile, trīssoļlēkšanā Elza Lešinska, loka šaušanā Elīna Lilienfelde, bet golfa sacensībās Jānis Asaris. Savukārt 5. vietu sieviešu vienspēlēs ieguva Annija Rulle-Titava, 200 metru kompleksajā peldējumā Kārlis Dobelnieks, bet 6. vietā loka šaušanā ierindojās Elīna Zālīte.

Latvijas Jaunatnes VIII Olimpiāde norisinājās no 5. – 7. jūlijam Jelgavā. Apsveicam jaunos sportistus un viņu trenerus ar sasniegumiem sacensībās!                                                   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi