×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-08
Sigulda uzņems starptautisko tautas deju festivālu „Sudmaliņas”

No 9. līdz 14. jūlijam Latvijā norisināsies IX starptautiskais tautas deju festivāls „Sudmaliņas”, un festivāla koncerti 13. jūlijā norisināsies arī Siguldas novadā.

Siguldas pilsdrupu estrādē koncertā plkst. 18.00 uzstāsies aptuveni 200 dejotāju. Vistālāko ceļu mēros Džakartas tautas deju ansamblis „Nona Asri Indonesia” no Indonēzijas, bet karstasinīgākos Eiropas valstu deju soļus izdejos Kipras turku tautas deju federācijas ansamblis „Girne un Nikonisija” un jaunieši no spāņu horeogrāfes Loidas Grauas deju skolas.

Savukārt Austrumeiropas kultūru koncertā pārstāvēs Ivanofrankivskas deju ansamblis „Dywotsvit” no Ukrainas un Krakovas Zinātnes un tehnoloģiju universitātes dziesmu un deju ansamblis „Krakus” no Polijas. Visiem iemīļotos latviešu tautas deju soļus pilsdrupu estrādē izdejos deju ansambļi „Daiļrade” un „Sidrabi”. Dalībnieki būs pievienojušies ne vien Polijas, bet arī citu valstu deju ansambļiem, tāpēc koncerts būs krāšņs un daudzveidīgs.

Koncerti 13. jūlijā plkst. 12.00 notiks arī pie Mores pagasta Tautas nama un Allažos pie pagasta pārvaldes ēkas. Koncertā pie Mores pagasta Tautas nama uzstāsies Džakartas tautas deju ansamblis „Nona Asri Indonesia” no Indonēzijas, Kipras turku tautas deju federācijas tautas deju ansamblis „Girne un Nikosija”, Krakovas Zinātnes un tehnoloģiju universitātes dziesmu un deju ansamblis „Krakus” no Polijas un Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra „Mazā Ģilde” deju ansamblis „Daiļrade”. Savukārt pie Allažu pagasta pārvaldes uzstāsies Ivanofrankivskas deju ansamblis „Dywotsvit” no Ukrainas, Loidas Grauas deju skolas pārstāvji no Spānijas, kā arī vidējās paaudzes deju kolektīvs „Sidrabi”.

Starptautiskais tautas deju festivāls „Sudmaliņas” Latvijā notiek kopš 1992. gada. Šogad par „Sudmaliņu” programmas centrālo tematisko asi izraudzīts skaitlis „deviņi”, kas latviešu tautai vienmēr bijis maģisks un ietverts neskaitāmās latvju dainās, sakāmvārdos un parunās, tāpat nereti tiek minēts tā trīskāršots lielums – „trejdeviņi”.

Plašāka informācija par starptautisko tautas deju festivālu „Sudmaliņas” pieejama festivāla tīmekļa vietnē.

Ieeja koncertos – bez maksas.

 

Koncertu laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi