×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-15
Iedzīvotāji novērtē Siguldas slimnīcā pieejamās bezmaksas pediatra konsultācijas

Šī gada pirmajos sešos mēnešos Siguldas slimnīcā mazajiem novadniekiem sniegtas vairāk nekā 160 bezmaksas pediatra konsultācijas – visvairāk pie speciālistiem pēc palīdzības vērsušies bērni vecumā no viena līdz septiņu gadu vecumam elpošanas ceļu, vidusauss iekaisuma, kā arī gremošanas orgānu un citos saslimšanas gadījumos.

Pediatra konsultācijas Siguldas novadā deklarētajām ģimenēm brīvdienās un nakts stundās akūtas saslimšanas gadījumos pieejamas no pagājušā gada pavasara, un pieaugošais pacientu skaits liecina, ka šāda speciālista pakalpojums Siguldas slimnīcā ir pamatots un nepieciešams.

Atgādinām, ka pediatrs pacientus akūtos saslimšanas gadījumos, piemēram, ja bērnam ir paaugstināta ķermeņa temperatūra, vemšana, caureja vai izsitumi, Siguldas slimnīcas Uzņemšanas nodaļā pieņem brīvdienās un svētku dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Atsevišķos gadījumos, ja saslimšana ir smagāka, bērns tiks nosūtīts uz VSIA „Bērnu klīniskā universitātes slimnīca” ārstēšanai stacionārā.

Lai nodrošinātu pediatra pieejamību mazajiem novadniekiem, pašvaldība pagājušajā gadā Siguldas slimnīcai piešķīra 14 tūkstošus eiro, savukārt šā gada finansējuma apjoms ir teju 21 tūkstotis eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi