×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-16
Turpinās reģistrēšanās jaundzimušo godināšanas pasākumam „Esmu dzimis Siguldas novadā”

Līdz 31. jūlijam novadnieki aicināti elektroniski pieteikties jaundzimušo godināšanas pasākumam „Esmu dzimis Siguldas novadā”, kurā tiks godinātas novadnieku ģimenes, kuru mazuļi piedzimuši no 2019. gada 1. janvāra līdz 30. jūnijam. Šobrīd pieteikušās jau turpat 50 ģimenes.

Īpašās piemiņas monētas „Esmu dzimis Siguldas novadā” var saņemt jaundzimušie, kuru pirmā deklarētā dzīvesvieta līdz pasākuma norises dienai ir Siguldas novadā, kā arī vismaz vienam no vecākiem deklarētā dzīvesvietas adrese ir Siguldas novadā ne mazāk kā vienu gadu pirms pasākuma norises dienas. Svinīgais jaundzimušo godināšanas pasākums notiks 18. augustā.

Lai pieteiktos pasākumam, ģimenei, autorizējoties ar internetbankas datiem vai e-parakstu, Siguldas novada pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv līdz 31. jūlijam būs iespēja pieteikties svinīgā pasākuma apmeklējumam. Ģimenes, kuras pieteiksies pasākumam, augusta sākumā saņems ielūgumu, savukārt tās ģimenes, kuras neatbildīs pasākuma nolikumā noteiktajai kārtībai, desmit dienu laikā pēc pieteikuma aizpildīšanas saņems atteikuma vēstuli uz pasta adresi, kura tiks norādīta, aizpildot elektronisko pieteikumu.

Ģimenes, kurām nav iespēju pieteikumu aizpildīt elektroniski, aicinātas to aizpildīt vietās, kur pieejams publiskais dators – pašvaldības Pakalpojumu centrā, Mores un Allažu pagasta pārvaldē vai kādā no novada bibliotēkām.

Ģimenes, kuras pasākumu nevarēs apmeklēt, pēc pasākuma norises dienas, aizpildot elektronisku iesniegumu portālā e.sigulda.lv, varēs saņemt piemiņas monētu pašvaldības Pakalpojumu centrā.

Plašāka informācija par monētu izsniegšanu, pieejama pašvaldības Pakalpojumu centrā, zvanot uz bezmaksas tālruņa numuru 80000388.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi