×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-18
Šonedēļ Siguldas novadā: Latvijas čempionāts MTB olimpiskajā krosā, brīvdabas kino vakars un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē novadnieki un pilsētas viesi aicināti aizraujoši pavadīt laiku Siguldas pils kompleksā – piektdien pils paviljonā notiks brīvdabas kino vakars, kurā būs iespēja nesteidzīgā atmosfērā noskatīties latviešu filmas – „Motociklu vasara” un „Klases salidojums”. Sestdien paviljonā izskanēs dziesminieka Kārļa Kazāka un čellistes Undīnes Balodes koncerts, bet svētdien Jaunās pils dārzā ikviens aicināts uz Muzikālo brokastu cikla noslēdzošo koncertu kopā ar operdziedātāju Ingu Pētersonu un Ziemeļlatvijas kameransambli „Livonia”. Savukārt sporta cienītājiem šonedēļ Fischer Slēpošanas centrā norisināsies Latvijas čempionāts MTB olimpiskajā krosā, bet Depo sporta laukumā notiks Siguldas kauss regbijā 7.

Piektdien, 19. jūlijā

  • Plkst. 12.00 bezmaksas nodarbība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Sporta centra spēka zālē.
    Pieteikšanās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26761072.
  • Plkst. 21.00 brīvdabas kino vakars Siguldas pils paviljonā.
    Siguldas pils paviljons apmeklētājiem būs atvērts no plkst. 20.00. Kino vakarā plkst. 21.00 varēs vērot 1975. gada latviešu drāmu „Motociklu vasara”, kas epizodiski filmēta arī Siguldā, savukārt plkst. 22.30 būs iespēja skatīties 2019. gada komēdiju „Klases salidojums”, kurā vienu no galvenajām lomām spēlē siguldietis Juris Kaukulis. Vakara turpinājumā apmeklētājus izklaidēs DJ. Ieeja – bez maksas.
    Pasākuma norises laikā būs atvērts „Valmiermuižas alus dārzs” un saldējumnīca „Siguldas saldējums”. Plašāka informācija par pasākumiem Siguldas pils paviljonā aplūkojama šeit.

Sestdien, 20. jūlijā

  • Plkst. 9.00 bezmaksas ciguna nodarbība Sporta centrā.
  • Plkst. 21.00 dziesminieka Kārļa Kazāka un čellistes Undīnes Balodes koncerts Siguldas pils paviljonā.
    Pasākuma norises laikā būs atvērts „Valmiermuižas alus dārzs” un saldējumnīca „Siguldas saldējums”.
    Ieeja – bez maksas.

Svētdien, 21. jūlijā

  • Plkst. 11.00 Muzikālo brokastu cikla noslēguma koncerts, kurā uzstāsies operdziedātājs Ingus Pētersons un Ziemeļlatvijas kameransamblis „Livonia” Siguldas pils kompleksā.
    Koncertā izskanēs Alfrēda Kalniņa mūzika, dažādu gadsimtu un dažādu stilu komponistu skaņdarbi, solo skaņdarbi atsevišķiem instrumentiem kvarteta pavadījumā, kā arī mūzika no kameransambļa izdotā CD „Satikšanās”. Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt brokastu uzkodas. Ieeja – bez maksas.
  • Plkst. 11.00 Latvijas čempionāts MTB olimpiskajā krosā Fischer Slēpošanas centrā.
    Pasākums pulcēs labākos kalnu riteņbraucējus – ātrākie tiks noteikti kopumā 13 vecuma un meistarības grupās. Lai piedalītos sacensībās, jābūt derīgai Latvijas Riteņbraukšanas federācijas izdotai licencei. Pieteikšanās sacensībām norisinās līdz 19. jūlijam šeit. Dalība – bez maksas. Papildu informācija aplūkojama šeit.
  • Plkst. 12.00 Siguldas kauss regbijā 7 Depo sporta laukumā.
    Siguldas kauss būs arī Regbija Attīstības asociācijas čempionāta pirmais no trim posmiem. Sacensībās regbija klubam „Sigulda” konkurenci sastādīs komandas no visas Latvijas. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Izstādes

  • Novadpētniecības izstāde „Parku un dārzu pilsēta Sigulda” Siguldas novada bibliotēkā
  • Literatūras izstāde „Lasīsim arī vasarā” Mores pagasta bibliotēkā
  • Mākslu skolas „Baltais flīģelis” Mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde „Mākslas vēsture cauri gadsimtiem” Siguldas novada bibliotēkā
  • Tūrisma ceļvežu izstāde „Dodamies ceļojumā” Allažu pagasta bibliotēkā
  • Vasaras lasīšanas stafete „Grāmatu brīnumainā pasaule” Jūdažu bibliotēkā
  • Rokdarbu izstāde „Pērles un vasara” Mores kauju muzejā
  • Literārā izstāde „Bērnu, jauniešu, vecāku žūrijas 2019. gada grāmatu kolekcija” Siguldas novada bibliotēkā
  • Izstāde „Likteņstāstu nemierā” Siguldas novada bibliotēkā
  • Izstāde „Ar dzeju pret vienaldzību” Siguldas novada bibliotēkā
  • Izstāde „Ieskaties vasarai acīs ar dāmu romāniem” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi