×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-07-25
AS „Gaso” šovasar veiks gāzes apgādes sistēmu remontdarbus

AS „Gaso” informē, ka šovasar Siguldas novadā plānots veikt gāzes apgādes sistēmu remontdarbus, nomainot piecus hidroslēgus un uzbūvējot to vietā jaunus aizbīdņus. Savukārt, lai samazinātu iespējamo gāzes noplūžu vietu skaitu, daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkās šajā gadā paredzēts nomainīt 18 dabasgāzes ievadmezglus, kuru rekonstrukcija galvenokārt norisināsies vienlaicīgi ar ēku siltināšanas darbiem.

Vienlaicīgi ar dabazgāzes ievadmezglu nomaiņu AS „Gaso” par iedzīvotāju līdzekļiem piedāvā sakārtot arī ēkas koplietošanas gāzesvadu, nomainot novecojušos, nedrošos mezglus, tādējādi pēc ēkas renovācijas iegūstot drošu iekšējo gāzesvadu sistēmu.

Tāpat, lai uzlabotu gāzes piegādes drošību, šī gada rudenī plānots izbūvēt 800 metru garu vidējā spiediena sacilpojošo gāzesvadu Siguldas pagastā posmā no Zinātnes ielas paralēli valsts autoceļam A2 līdz gāzes vadam Sigulda–Jūdaži. Savukārt pēc tā izbūves paredzēta gāzesvada Sigulda–Jūdaži atjaunošana, nākotnē ar gāzes padevi nodrošinot plānojamo ražošanas un privātmāju apbūvi. Projektu plānots realizēt tuvāko gadu laikā.

Lai remontdarbu laikā netraucētu gājēju un autotransporta kustību, remontdarbu vietas tiks norobežotas ar speciālām barjerām un brīdinājuma lentēm, brīvdienās neatstājot vaļējas būvbedres un tranšejas. Darbus noslēdzot, darba vieta tiks sakopta, nepieciešamības gadījumā apzaļumota vai atjaunots asfalts.

Lai nodrošinātu iekšējo gāzesvadu drošu ekspluatāciju, AS „Gaso” speciālisti atbilstoši grafikam reizi piecos gados veic hermētiskuma pārbaudes daudzdzīvokļu ēkās. Līdzīgas pārbaudes vienu reizi trijos gados notiek arī individuālo ēku sektorā (mazstāvu apbūvē), kur papildus tiek veikta pazemes gāzesvada pievada tehniskā stāvokļa un gāzes spiediena regulēšanas iekārtas pārbaude.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi