×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-04-24
Aicina pieteikties Serpentīna ceļa skrējienam

Kā ik gadu, 1.maijā plkst.10.00, Siguldā Gaujas senielejā notiks Serpentīnceļa skrējiena sacensības. Skrējiens tiks atklāts ar skolu klašu komandu sacensībām, bet sacensību turpinājumā aicināts piedalīties ikviens interesents 9 vecuma grupās, mēģinot pārspēt trases rekordu – 3 minūtes un 12 sekundes.

Individuālajām sacensībām pieteikties var mājas lapā www.ba2.lv līdz 30.aprīlim vai sacensību dienā līdz plkst.11.30. Dalības maksa, atkarībā no dalībnieka vecuma grupas, būs 0.50 – 2.00 lati. Siguldas novada skolu skolēni sacensībās startē bez maksas.

Sacensību starts – Serpentīna ceļa sākums Gaujas senlejā pie autoceļa Sigulda – Turaida, bet sacensību centrs tiks izvietots laukumā pie gaisa vagoniņa stacijas „Krimulda”.

Sacensību rezultāti atsevišķi tiks vērtēti Siguldas novada skolu komandām/ dalībniekiem un individuālajiem dalībniekiem - sievietēm un vīriešiem attiecīgajās vecuma grupās. Sacensību uzvarētāji visās vecuma grupās tiks apbalvoti ar balvām un diplomiem.

Sacensības organizē Siguldas Sporta skola sadarbībā ar Siguldas novada domi. Sacensību nolikums pieejams mājas lapā www.sigulda.lv sadaļā Sports – Nolikumi.

Nepilnu kilometru garais Siguldas Gaujas senlejas Serpentīna ceļš, ir vienīgais serpentīns Baltijā. Vēsturisko Serpentīna ceļu 2006.gada nogalē atjaunoja Siguldas novada pašvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


antiņš
- 2009-05-01 19:57

ceru, ka sacensību organizētāji šitos muļķīgos komentārus nelasīja!!! pagājušo gad vēl ar balvām viss bija o.k. šogad- sliktāk, bet neko darīt- krīze tak! serpentīns ir unikāla vieta, tāpēc vēl milzīgs prieks, ka tiek organizētas šādas sacensības, jo gluži vienkārši citur tādas neuztaisīs!! un tāpēc milzīgs prieks, ka atkal uzvar vietējais!!!
P.S. vienīgais publiskais fuj- Siguldas žurnālistiem- nevienu tur neredzēju....

Tā par kuru nezin
- 2009-04-30 21:49

Nē vajag skriet uz augšu !
Kapēc gan ne lejā?
Es toč būtu NR 1

dalībnieks
- 2009-04-30 10:34

Serpentīna ceļa skrējiens ir ļoti jauks pasākums, bet par balvām, taisnība, ļoti pavirši, tad jau labāk nedodat neko, nekā dalībniekus sarūktinat ar tiem plastmasa bezpersoniskajiem kausien, , kas aplikuši pāri no kāda cita pasākuma, labāk nopērkat končas, vai snikerīti, būs labāk, akmens sporta skolas dārziņā, lai veicas ...

...
- 2009-04-29 22:21

nuu,ja savaadaak cilvekei paaraka lsinki lai peidaliitos ir! vismaz ja peisola 10nieku sportaa, kautkaada motivaacija ir!! sheit es domaaju tiehsama galvenais merkjis ir audzinaat raksturu un iztureet to!! par balvama var aizmirst - pagaashgad biju 3. un taads 10 cm augsts plastmasas kausinjsh bez nekaada iekaluma!

Haralduks
- 2009-04-27 22:08

Vienkārši - ja kāds skolnieks grib skriet, viņam obligāti jāpiesaista vēl skolnieku - laba stratēģija lai pasākumu uzčinītu :*

???
- 2009-04-27 20:41

Runāja taču, ka skolu komandas šogad nebūšot... visi, kuri gribēs, skries individuāli!

Atkal Harcha
- 2009-04-27 20:18

Turklāt dalības maksas iekasēšana - labs veids kā iekasēt papildus līdzekļus ko kādam, tur domē, iebāzt kabatā. Sweet

Haralds
- 2009-04-27 20:16

Patīk veids kā piesaista dalībniekus - sasola ielikt labas atzīmes sportā (konkrēti SVĢ).
Laikam baidās ka nebūs atsaucības ..

beks/buks/ga/writer
- 2009-04-25 20:54

Mārcīt tu nemaz nezini kāds man ir raksturs, ko tu tur tad spriedelē?... Reāli nepazīsti cilvēku, bet stāsti, lai audzina raksturu nedzīvot uz citu rēķina? kas tas tagad bija es nesapratu. ja ir interese kādu audzināt, tad varam turpināt intīmākā gaisotnē jurijs2278@inbox.lv vispār jā rekords ir 3min un 9 sekundes, tas ar 12 sekundēm, ja nemaldos bija mazliet senāks notikums

me
- 2009-04-25 10:49

ja nemaldos, tad trases rekords ir 3 minuutes 9 sek.;)

Māris -> beks/buks/ga/writer
- 2009-04-24 23:06

Pamēģini nedomāt par balvām (bet par rezultātu) un audzini raksturu nedzīvot uz citu rēķina, lai valstij gods un prieks par vien kārtīg beks/buks/ga/writer.

Maksas sportists.
- 2009-04-24 19:06

5 desmitniekus sportā un es piedalos. :)

beks/buks/ga/writer
- 2009-04-24 14:06

es tur pagājušajā gadā visu laiku par brīvu skrēju, labāk noskriet par brīvu un atpakaļceļā paņemt kilogramu banānu un kāpostgalvu. bet, ja balvas ir dārgākas par 2 latiem? kādas tur ir tās balvas? starp citu lejā skriet būtu grūtāk, jo visu laiku ir jābremzē ar kājām savs ķermeņa svars, kurš inercē mauc no kalna, citādi pa taisno var nejauši noskriet tā, ka ķermeņa augšdaļa sāk skriet ātrāk par kājām un hops, kur mediķi?. būtu netikai vairāk dalībnieku, bet arī vairāk cietušo, jo gribēsies jau ātrāk skriet un vajadzīgajā momentā vairs nep

Vecā gvarde
- 2009-04-24 10:59

Aplamības! Jāorganizē skrējiens pa serpentīna ceļu no augšas uz leju. Tā taču vieglāk! Būtu vairāk dalībnieku!

Pasākumi