×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-12
Iedzīvotāji aicināti uz tikšanos par kanalizācijas tīklu paplašināšanu Siguldā

SIA „Saltavots” 19. augustā plkst. 18.00 Lakstīgalas ielā 9B, 6. stāvā organizē tikšanos ar iedzīvotājiem un aicina uz šo tikšanos šādu nekustamo īpašumu īpašniekus: Jāņogu iela 2, 4, 6, 7, 9; 19; 21; Dārza iela 26, 26A, 28, 30, 30A, 30B, 32, 34, 34A; 43; 43A; Pulkveža Brieža iela 29, 30, 31, 32, 34, 40, 42, 42A; Nītaures iela 2, 2A; Lakstīgalas iela 16; Nurmižu iela 25; Reiņa Kaudzītes iela 1, 3; Šveices iela 1, 3; Viršu iela 12; 14, 16, 18, 20; „Ķipari”, Ķipari, Siguldas pagasts.

Iepriekš norādītajiem nekustamajiem īpašumiem projekta „Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācija, V kārta” ietvaros ir izstrādāts būvprojekts minimālā sastāvā.

Tikšanās laikā būvprojekta izstrādātāja pārstāvis iepazīstinās ar projektējamo sadzīves kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu izvietojumu un ar nekustamo īpašumu īpašniekiem tiks saskaņots kanalizācijas pievads Reiņa Kaudzītes ielā, Jāņogu ielas un Dārza ielas posmos arī ūdensvada pievadu izvietojums līdz nekustamo īpašumu robežām.

Nekustamo īpašumu īpašnieki, kuri nevar piedalīties 19. augusta sanāksmē, tiek aicināti līdz 19. augustam iepazīties ar plānoto tīklu izvietojumu un saskaņot pievadu izvietojumu Lakstīgalas ielā 9B, 12. kabinetā. Jautājumu gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt uz tālruņa numuru 67971729 vai rakstīt uz e-pasta adresi silvija.zaharane@saltavots.lv.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Saltavots” projektu vadītāja, iepirkumu speciāliste
Silvija Zaharāne


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi