×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-16
Kuplā dalībnieku skaitā aizvadīts „S!-Velo” otrais posms

Ceturtdien, 15. augustā, Fischer Slēpošanas centrā norisinājās „S!-Velo” riteņbraukšanas sacensību seriāla otrais posms, kurā uz starta līnijas stājās 182 dalībnieki. Dalībnieki sacentās 22 vecuma grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu dapu grupā līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi.

Otrajā posmā brīvais starts tika dots no plkst. 18.00 līdz 19.30. Mazie sportotāji no „SV Vikingu” dipu dapu grupas startēja no plkst. 19.00 līdz 19.20. Šajā grupā jaunākajiem dalībniekiem bija tikai 1 gads un 9 mēneši.

„S!-Velo” otrā posma līderi savās vecuma grupās sieviešu konkurencē ir Emīlija Beļakova „S Vikingu” dipu dapu grupā, Anna Tauča „S-Elite” grupā, Jolanta Ermane-Marčenko „S Open” grupā, Maija Ciagune S-6 grupā, Elīza Pūce S-8 grupā, Ieva Jureviča S-10 grupā, Stella Bleidele S-12 grupā, Elza Bleidele S-14 grupā, Evelīna Ermane-Marčenko S-16 grupā un Irina Grīnberga S-40 grupā.

Vīriešu konkurencē labākos rezultātus uzrādīja Kārlis Irbe „V Vikingu” dipu dapu grupā, Sandijs Pļaviņš „V-Elite” grupā, Jēkabs Vītols „V-junioru”  grupā, Jānis Vihlo „V- Open” grupā, Emīls Lācis V-6 grupā, Oskars Štrauhmanis V-8 grupā, Edvards Gedrovics V-10 grupā, Kristaps Paio V-12 grupā, Jēkabs Olivers Skrapcis V-14 grupā, Rihards Reinfelds V-16 grupā un Kristaps Egle V-40 grupā.

Sacensību rezultāti pieejami šeit. Trešais un noslēdzošais „S!-Velo” sacensību seriāla posms notiks 12. septembrī.

Sacensību seriālu „S!-Velo” organizē SIA „Siguldas Sporta serviss” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi