×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-19
Notiks atbalsta grupas tikšanās adoptētājiem un audžuģimenēm

Sestdien, 24. augustā, plkst. 10.00 Siguldā, Raunas ielā 8, Katoļu baznīcas piebūves telpās notiks ikmēneša atbalsta grupas tikšanās gan esošajiem, gan topošajiem adoptētājiem, audžuģimenēm, aizbildņiem un viesģimenēm. Atbalsta grupā aicināts piedalīties ikviens interesents, kas redz šo grupu kā sev noderīgu.

Atbalsta grupa ir vieta, kur adoptētāji, audžuģimenes un citu formu uzņemošās ģimenes var uzdot savus jautājumus, pārrunāt aktualitātes, mācīties viens no otra un pieaicinātajiem speciālistiem, kā arī saņemt emocionālu un garīgu atbalstu un iedrošinājumu. Tikšanās laikā tiks pārrunāts par bērna pieķeršanos, pašregulāciju un spēju izpaust savas vajadzības.

Papildu informācija un pieteikšanās, rakstot uz e-pasta adresi lilija.geza@gmail.com vai zvanot uz tālruņa numuru 24840480.

Dalība – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi