×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-19
Siguldas Sporta skola uzņem audzēkņus; aicina reģistrēties e-vidē

Siguldas Sporta skolā līdz 20. septembrim norisināsies jaunu audzēkņu uzņemšana astoņās nodaļās: badmintons, basketbols, dambrete, distanču slēpošana, kalnu slēpošana, orientēšanās sports, peldēšana un vieglatlētika.

Uzņemšanas pārbaudījumi Peldēšanas nodaļā notiks 27. augustā plkst. 10.00 Siguldas Sporta centrā, Kalnu slēpošanas nodaļā – 28. augustā plkst. 10.00 Siguldas pilsētas stadionā.

Šogad mācībām profesionālās ievirzes programmās ir iespēja pieteikties arī elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot pieteikuma formu „Iesniegums profesionālās ievirzes programmās”. Pieteikumu varēs aizpildīt nepilngadīga skolēna likumiskais pārstāvis. Neskaidrību gadījumā par elektroniskā iesnieguma aizpildīšanu un iesniegšanu iedzīvotāji aicināti vērsties Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3) un Siguldas Sporta skolā (Gāles ielā 29). Pirms elektroniskās pieteikšanās nepieciešams saņemt ģimenes ārsta izziņu (veidlapa Nr.027/u), kura būs jāpievieno iesniegumam. Elektroniskā pieteikšanās norisināsies līdz 20.septembrim.

Veicot reģistrāciju gan elektroniski, gan klātienē skolā, katram skolēnam tiks piešķirts unikāls identifikācijas kods, kas tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi. Kopējais saraksts ar skolēniem, kuri atbildīs noteiktajiem kritērijiem un tiks uzņemti profesionālās ievirzes programmās, tiks publicēts 23. septembrī pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Pēc saraksta publicēšanas uz pieteikuma iesniedzēja norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta informācija par publicēto sarakstu un saite uz to. Sarakstā bērnus varēs identificēt pēc piešķirtā koda.

Basketbola nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes vecumā no 7 līdz 11 gadiem. Basketbola nodaļa piedāvā vispārattīstošus, interesantus treniņus. No U-10 vecuma grupas Siguldas Sporta skolas audzēkņi piedalās Latvijas Jaunatnes basketbola līgas organizētajos turnīros, no U-12 vecuma grupas Sporta skolas komandas spēlē Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionātā. Basketbolistu nodarbības notiek Siguldas Sporta skolā, Siguldas Sporta centrā un Allažu Sporta centrā.

Badmintona nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes vecumā no 7 līdz 9 gadu vecumam. Zēni un meitenes no 10 līdz 12 gadu vecumā (2009.–2007. gadā dzimušie) tiks uzņemti ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību. Siguldas Sporta skolas badmintonisti visās vecuma grupās ir vieni no spēcīgākajiem Latvijā. Šīs nodaļas treniņgrupu nodarbības notiek Siguldas 1. pamatskolā un Siguldas Sporta centrā.

Vieglatlētikas nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes no 7 līdz 9 gadu vecumam. Vieglatlētikas pamatā ir cilvēku dabiskās kustības – iešana, skriešana, lēkšana. Sporta veids attīsta un izkopj organisma galvenās fiziskās īpašības. Siguldas Sporta skolas vieglatlētu nodarbības notiks stadionā (rudens, pavasara, vasaras periodā), Siguldas Sporta centrā.

Dambretes nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes no 7 līdz 10 gadu vecumam. Dambretes galvenais uzdevums ir attīstīt domāšanas procesus, veicināt un uzlabot atmiņu un iztēli. Siguldas dambretisti regulāri izcīna godalgotas vietas Latvijas jauniešu čempionātos 64 un 100 lauciņu dambretē, pārstāv Latviju Eiropas un pasaules jauniešu čempionātos. Dambretistu nodarbības notiek Siguldas pilsētas vidusskolas telpās, Krišjāņa Barona ielā 10. Papildu informācija par nodarbībām pieejama, zvanot trenerim Edgaram Ratniekam uz tālruņa numuru 29711798.

Distanču slēpošanas nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes no 7 līdz 10 gadu vecumam. Nodarbības notiek Fischer Slēpošanas centrā un Siguldas Sporta centrā.

Kalnu slēpošanas nodaļā tiks uzņemti 8 gadus veci un vecāki zēni un meitenes ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā saskaņā ar skolas mācību – treniņu grupu komplektācijas plānu. Uzņemšanas pārbaudījumi notiks augusta pēdējā nedēļā. Iepriekšēja pieteikšanās pārbaudījumiem līdz 23. augustam, rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv. Papildu informācija par Kalnu slēpošanas nodaļu pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 29427341.

Orientēšanās sporta nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes no 7 līdz 10 gadu vecumam. Orientēšanās sports ir aizraujoša aktivitāte, atrašanas prieks un kopīgi pavadīts laiks, dabas un apkārtnes iepazīšana, mācīšanās būt vērīgam, savas izdomas, veiklības un veiksmes pārbaudīšana un tas viss svaigā gaisā.

Peldēšanas nodaļā tiks uzņemti zēni un meitenes no 7 līdz 11 gadu vecumam konkursa kārtībā. Peldēšana ir viens no skaistākajiem sporta veidiem, kurš vispusīgi ietekmē un norūda organismu. Peldēšana uzlabo asinsriti, stimulē sirds darbību, nostiprina elpošanas sistēmu, kaulu audus, mugurkaulu, veido pareizu stāju, uzlabo pašsajūtu. Papildu informācija par uzņemšanas pārbaudījumiem Peldēšanas nodaļā pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 29427341.

Papildu informācija par uzņemšanas kārtību Siguldas Sporta skolā pieejama www.siguldassportaskola.lv, rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 22022898.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi