×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-21
Aicina izvirzīt pretendentus apbalvojumam „Gada balva izglītībā”

Lai godinātu un motivētu Siguldas novada pedagogus, izglītības nozares darbiniekus un organizācijas, kā arī lai veicinātu izglītības kvalitāti, trešo reizi tiks pasniegtas Siguldas novada „Gada balvas izglītībā”. Pretendentus par sasniegumiem 2018./2019. mācību gadā var pieteikt līdz 16. septembrim šādās nominācijās:

 

 

 

  • „Gada balva pirmsskolas izglītībā”;
  • „Gada balva par darbu ar skolēniem vispārējās izglītības pamatskolas pirmajā posmā (no 1. līdz 6. klasei)”;
  • „Gada balva darbā ar skolēniem vispārējās izglītības pamatskolas otrajā posmā un vidusskolā (no 7. līdz 12. klasei)”;
  • „Gada balva profesionālās ievirzes, interešu un neformālajā izglītībā”;
  • „Gada veiksmīgākā debija”;
  • „Gada inovācija izglītībā”;
  • „Gada balva izglītības procesa atbalstam”;
  • „Gada nozīmīgākais Siguldas novada izglītības nozares popularizētājs”;
  • „Gada balva par izcilību”;
  • „Par mūža ieguldījumu izglītībā”.

Pretendentus var pieteikt, aizpildot aptaujas anketu, kura pieejama Siguldas novada izglītības iestādēs, Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās, kā arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv. Siguldas novada „Gada balva izglītībā” apbalvošanas ceremonija notiks 4. oktobrī plkst. 19.00 kultūras centrā „Siguldas devons”. Pasākumā piedalīties aicināti Siguldas novada izglītības iestāžu skolotāji un darbinieki.

Informācijai:  

2017.gadā apbalvojumus saņēma: Gada balva par mūža ieguldījumu – Vilnis Trupavnieks, Gada balva pirmsskolas izglītībā – bērnudārza „Ābelīte” vadītāja Kristīne Medne, Gada balva par darbu ar skolēniem pamatskolas pirmajā posmā – Siguldas 1.pamatskolas skolotāja Lolita Šteinberga, Gada balva darbā ar skolēniem pamatskolas otrajā posmā un vidusskolā – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Inguna Vuškāne, Gada balva profesionālās ievirzes, interešu un neformālajā izglītībā – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotājs Normunds Šulte, Gada balva par izcilību – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Inese Berga, Nozīmīgākais Siguldas novada izglītības nozares popularizētājs – Siguldas pilsētas vidusskolas un Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Indra Ozoliņa, Izglītības mecenāts – SIA „VITA mārkets”, Veiksmīgākā debija – Mores pamatskolas direktore Tīna Blūma, Inovācija izglītībā – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Līga Sausiņa.

2018. gadā apbalvojumus saņēma: Gada balva par mūža ieguldījumu izglītībā –  Olga Jakāne; Gada balva par izcilību – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Daiga Jēkabsone; Gada balva par darbu ar skolēniem pamatskolas pirmajā posmā (no 1.līdz 6.klasei) – Siguldas pilsētas vidusskolas  skolotāja Vineta Inberga; Gada balva darbā ar skolēniem pamatskolas otrajā posmā un vidusskolā (no 7. līdz 12.klasei) – Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājs Edgars Bajaruns; Gada balva pirmsskolas izglītībā – Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Ieviņa” vadītājas vietniece izglītības jomā Ilze Rence; Gada balva profesionālās ievirzes, interešu un neformālajā izglītībā – Siguldas 1. pamatskolas skolotāja Evija Rozena; Gada veiksmīgākā debija – Laurenču sākumskolas direktors Kristaps Zaļais; Gada balva izglītības procesa atbalstam – Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības “Pasaciņa” vadītāja Liene Ābele; Gada inovācija izglītībā – Siguldas pilsētas viduskola; Gada nozīmīgākais Siguldas novada izglītības nozares popularizētājs – Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns.

Apbalvojumu par jauniem nopelniem un sasniegumiem  saskaņā ar Siguldas novada pašvaldībaas apbalvojumu nolikumu var piešķirt vairākkārt, bet ne biežāk kā vienu reizi trijos gados.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi