×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-23
Izsludināta LEADER projektu iesniegumu pieņemšanas sestā kārta

Rīgas rajona lauku attīstības biedrība izsludina projektu iesniegumu pieņemšanas sesto kārtu Lauku attīstības Programmas 2014.–2020. gadam 19.2.pasākuma „Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros apstiprinātās stratēģijas ieviešanai. Projektu iesniegumu pieņemšana Lauku atbalsta dienesta Elektroniskās pieteikšanās sistēmā notiks no 9. septembra līdz 9. oktobrim.

Izsludināto rīcību atbalsta apmēra kopsumma – 301 891,93 eiro.

1. rīcība – 2.1. Vietējās teritorijas infrastruktūras un objektu sakārtošana pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai; pieejamais finansējums – 150945,97 eiro.

2. rīcība – 2.2. Daudzveidīgu sabiedrisko aktivitāšu pieejamība un attīstība; pieejamais finansējums – 150945,96 eiro.

Projektu īstenošanas termiņš ir viens gads no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu. Būvniecības un teritorijas labiekārtošanas gadījumā vai, ja projektu īsteno aktivitātē „Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas” un projektā paredzēta attiecināmo izmaksu pozīcija „Ar projektu saistītā personālā atalgojuma un darbības nodrošināšana”, kur izmaksas nepārsniedz 15% no projekta kopējās attiecināmo izmaksu summas – divi gadi no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

30. augustā plkst. 11.00, Siguldā, Dārza ielā 2A, notiks informatīvs seminārs par Rīgas rajona lauku attīstības biedrības izsludināto 6. projekta kārtu.

Papildu informācija projektu iesniegšanu un to vērtēšanas kritērijiem pieejama Rīgas rajona lauku attīstības biedrības tīmekļa vietnē vai Lauku atbalsta dienesta tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi