×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-27
Aicina uz sanāksmi par siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifu

SIA „Wesemann-Sigulda” Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai ir iesniedzis siltumenerģijas apgādes pakalpojuma gala tarifa projektu, kas aprēķināts saskaņā ar 2010. gada 14. aprīļa Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmuma Nr. 1/7 noteikto siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodiku un pamatojumu jaunajam tarifam.

Kā norāda SIA „Wesemann-Sigulda”, tarifa izmaiņas ir saistītas ar mainīgo un pastāvīgo izmaksu izmaiņām, pārdotās siltumenerģijas apjoma izmaiņām un zudumu samazinājumu. Siltumenerģijas tarifa pieauguma pamatā ir būtisks energoresursu izmaksu pieaugums – kurināmā izmaksām par vairāk nekā 39%, iepirktajai siltumenerģijai par 37%. Tāpat SIA „Wesemann-Sigulda” ik gadu ir veikusi būtiskas investīcijas siltumenerģijas infrastruktūrā un plāno šo darbības virzienu pilnveidot arī nākotnē. Pašlaik ir spēkā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi, kas apstiprināti 2016. gada 28. novembrī. No 2017. gada 1. aprīļa SIA „Wesemann-Sigulda” piemēro siltumenerģijas tarifu 60,92 eiro par megavatstundu, kas atbilst dabasgāzes apgādes komersanta pēdējai publicētajai dabasgāzes tirdzniecības cenai. Piedāvātie siltumenerģijas apgādes tarifi atkarībā no dažādām dabasgāzes cenām paredz paaugstinājumu no 6 līdz 10%. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija norāda, ka SIA „Wesemann-Sigulda” aprēķinātais un iesniegtais tarifu projekts nav galīgs un vēl var mainīties tā izskatīšanas laikā. SIA „Wesemann-Sigulda” iesniegtais siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projekta kopsavilkums aplūkojams šeit.

Siguldas iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas rīkotajā sanāksmē par SIA „Wesemann-Sigulda” iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifu projektu trešdien, 4. septembrī, plkst. 12.00 kultūras centrā „Siguldas devons” Pils ielā 10. Sanāksmē piedalīsies SIA „Wesemann-Sigulda” pārstāvji, iepazīstinot klātesošos ar siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu būtību un ekonomisko pamatojumu. Ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus un izteikt savus priekšlikumus par iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu. Iedzīvotāji dalību sanāksmē var pieteikt līdz 3. septembrim, zvanot uz tālruņa numuru 67873184 vai rakstot uz e-pasta adresi fricis.rumnieks@sprk.gov.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi