×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-30
Svētdien slēgs šoseju posmus no Sēnītes līdz Siguldai un Raganai

Svētdien, 1. septembrī, Siguldā notiks 29. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens, kura laikā no plkst. 13.00 līdz 15.30 tiks slēgti Vidzemes un Valmieras šoseju posmi. Aicinām autobraucējus savlaicīgi plānot savus maršrutus, iepazīties ar apbraucamajiem ceļiem un plānot papildu laiku, ko pavadīt ceļā.

Vienības brauciena Tautas brauciena laikā no plkst. 13.00 līdz 15.30 Vidzemes šosejas (A2) posms no Kaķīšiem Siguldā līdz Sēnītei (49,5–38 km) un Valmieras šosejas (A3) posms no Sēnītes līdz Raganai (0,0–8,3 km) būs satiksmei slēgti un būs arī citi satiksmes ierobežojumi. Satiksmi regulēs Valsts policija un atkarībā no dalībnieku plūsmas posmu slēgšanas laiks var mainīties.

A2 apbraucamā ceļa karte
A3 apbraucamā ceļa karte

Apbraukšanas ceļi laika posmā no plkst. 13.00 līdz 15.30 tiks organizēta šādi:

  • Vidzemes šosejas apbraukšanai–pa autoceļiem Garkalne–Alauksts (P3) un Inciems–Sigulda–Ķegums (P8);
  • Valmieras šosejas apbraukšanai–pa Tallinas šoseju (A1) un autoceļu Saulkrasti–Sēja–Ragana (P6).

Vienības brauciens skars arī reģionālos autoceļus Ragana–Turaida (P7) visā tā garumā un Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no Turaidas līdz Siguldai. Šajos ceļos satiksme netiks slēgta, vien īslaicīgi apturēta.

Valsts ceļu tīklā turpinās arī remontdarbu sezona. Remontdarbu laikā ievērojamākie satiksmes ierobežojumi patlaban ir arī uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS „Latvijas Valsts ceļi” tīmekļa vietnē www.lvceli.lv.

Informāciju sagatavoja:
VAS „Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi