×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-30
Aicina pievērst uzmanību bērnu drošībai

Sākoties jaunam mācību gadam, Pašvaldības policijas darbinieki aicina vecākus pārrunāt ar bērniem drošas uzvedības noteikumus, lai ceļš uz skolu būtu drošāks. Pašvaldības policija arī pastiprināti pievērsīs uzmanību ceļu satiksmes drošībai izglītības iestāžu tuvumā, kā arī vietām, kur ikdienā lielākoties pulcējas bērni un jaunieši.

Ejot uz skolu, jābūt uzmanīgiem un jāievēro satiksmes noteikumi – iela jāšķērso pa gājēju pāreju, pirms tam pārliecinoties, ka visi transportlīdzekļi ir apstājušies. Esot uz ielas, nedrīkst grūstīties vai rotaļāties. Vecākiem, kuru atvases šogad ies 1. klasē, ieteicams ierādīt drošāko maršrutu uz skolu. Bērniem, kuri uz izglītības iestādi brauc ar velosipēdu, jāatgādina par drošu braukšanu, lai netiktu apdraudēta sava un citu satiksmes dalībnieku veselība. Tāpat ir svarīgi parūpēties par bērna redzamību uz ceļa – gaismu atstarojošu elementu esamība skolēna apģērbā vai pie skolas somas ir īpaši būtiska! Vecāki tiek aicināti arī pārrunāt ar bērniem un skaidrot to, ka gadījumos, ja draud briesmas, nekavējoties ir jāziņo policijai un jālūdz palīdzība. Savukārt pašiem vecākiem jāatceras, ka pēc plkst. 22.00 bērns, kurš vēl nav sasniedzis 16 gadu vecumu, nedrīkst atrasties sabiedriskā vietā bez pieaugušā uzraudzības.

Nepieciešamības gadījumā novadnieki tiek aicināti sazināties ar Siguldas novada Pašvaldības policiju, zvanot uz diennakts tālruņa numuru 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi