×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-08-30
Siguldas Sporta centrā būs vairāki jaunumi un izmaiņas darba laikā

Uzsākot jauno mācību gadu, no 1. septembra Siguldas Sporta centrā plānotas vairākas izmaiņas grupu nodarbību grafikā, peldbaseina darba laikā un atsevišķās pakalpojumu cenās.

Jau otro sezonu darbu turpinās Peldētapmācības skola, lai pilnveidotu bērnu un jauniešu peldētprasmi, kā arī veicinātu veselīgu un aktīvu Siguldas novada iedzīvotāju dzīvesveidu. Šajā mācību sezonā ir plānotas 36 apmācību grupas, kopā mācot peldētprasmi teju 360 bērniem un jauniešiem. Savukārt pieaugušajiem tiek piedāvātas individuālās peldēšanas nodarbības pie treneriem, kur nodarbības cena vienai personai ir 16 eiro vai divām personām 25 eiro.

Jaunajā sezonā būs arī vairākas jaunas grupu nodarbības: vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības bērniem no 4 līdz 5 gadiem un no 6 līdz 7 gadiem pie fizioterapeites Zanes Ginteres, bet no septembra nogales notiks vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības jauniešiem no 9 līdz 15 gadiem pie treneriem Diānas Dakteres un Mareka Veica. Pie Lienas Ozoliņas notiks grupu nodarbība „Bodymind”, kas ir mierīga un harmoniska nodarbība, kuras laikā nostiprinās un stabilizējas paši dziļākie muskulatūras slāņi. Tā sevī iekļauj stiepšanos, līdzsvara vingrinājumus un pareizu elpošanu, kā arī relaksāciju.

Vairākām esošajām grupu nodarbībām ir mainījušies nodarbību laiki: ūdens aerobika turpmāk būs otrdienās, ceturtdienās plkst. 19.45 un sestdienās plkst. 13.00, savukārt sestdien plkst. 11.00 būs vēl viena Body bike nodarbība un plkst. 12.00 stepa aerobika. 

No septembra mazais un lielais peldbaseins būs atvērts ikvienam peldētājam darba dienās no plkst. 7.00 līdz 8.00, bet vakaros no plkst. 18.00 līdz 22.00. Aicinām apmeklētājus izmantot rīta stundu individuālajai peldēšanai, lai ar jaunu enerģiju dotos ik rīta darba gaitās, savukārt darba dienas vakaros peldbaseinā notiks gan individuālā peldēšana, gan peldētapmācība un ūdens aerobika.

Vienreizējais Spēka zāles apmeklējums no 1. septembra būs pieejams jebkurā laikā un dienā par vienu cenu – 8 eiro, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 7,50 eiro. Savukārt Spēka zāles personālais treniņš instruktora uzraudzībā turpmāk vienai personai maksās 16 eiro (90 minūtes), bet divām personām 25 eiro (90 minūtes). Pamatlīmeņa treniņplāna izstrāde maksās 35 eiro, bet augstākam līmenim maksās 50 eiro, savukārt divi personālie treniņi klāt pie treniņplāna izstrādes maksās 25 eiro.

Grupu nodarbību grafiks septembrim pieejams šeit un Peldētapmācības skolas grafiks jaunajam mācību gadam pieejams šeit. Papildu informācija par Siguldas Sporta centra aktivitātēm pieejama šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi