×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-03
Sākoties jaunajam mācību gadam, atsākuši kursēt autobusu reisi

No 2. septembra atsākuši kursēt AS „CATA” nodrošinātie autobusu reisi, kuros sadarbībā ar pašvaldību skolēni un noteiktas Siguldas novada iedzīvotāju grupas, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, var pārvietoties bez maksas. Autobusi kursēs darbdienās līdz mācību gada beigām – nākamā gada 31. maijam.

 

 

 

AS „CATA” nodrošinās pārvadājumus šādu maršrutu reisos:

  • Sigulda–Turaida–Krimulda plkst. 7.15 no Siguldas autoostas un plkst. 7.35 no Krimuldas;
  • Sigulda–Mednieki–Jūdaži–Sigulda plkst. 6.55 un plkst. 15.10 no Siguldas autoostas;
  • Sigulda–Nurmiži–Sigulda plkst. 6.50 un plkst. 15.30 no Siguldas autoostas, plkst. 7.08 un plkst. 16.00 no Nurmižiem;
  • Sigulda–Jūdaži–More plkst. 5.40, 7.14 un plkst. 15.25 no Siguldas autoostas. Autobuss no pieturas „More” izbrauks plkst. 8.30, bet no pieturas „Eglaine” – plkst. 8.25. Papildus tiks mainīta braukšanas shēma Siguldas (turpmāk autobuss brauks pa autoceļu A2).
  • More–Sigulda–More plkst. 14.00 no Mores;
  • Nītaure–Ķēči–More–Nītaure plkst. 7.00 un plkst. 15.30 no Nītaures;
  • Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda plkst. 7.00 un plkst. 15.30 no Siguldas autoostas;
  • Sigulda–Allaži–Mālpils plkst. 7.10 un plkst. 15.30 no Siguldas autoostas;
  • Mālpils–Allaži–Sigulda plkst. 7.55 un plkst. 16.25;
  • Stīveri–Skola–Sigulda–Stīveri plkst. 7.35 un 15.30 no Stīveriem, plkst. 15.40 no Skolas;
  • Sigulda–Ķipari–TV tornis–Sigulda, kas no Siguldas autoostas atiet darbdienās plkst. 13.40.

Septembrī atsāks kursēt pašvaldības organizēts autobuss Siguldas Sporta skolas audzēkņiem nokļūšanai uz treniņiem. Autobusa kursēšanas laiks un maršruts tiks veidots saskaņā ar Siguldas Sporta skolas treniņu plānu.

Pilsētas autobusa maršrutā Sigulda–Institūts–Kaķīši–Sigulda, kas kursē no pirmdienas līdz sestdienai, atsāks kursēt autobusa reiss plkst. 13.30, savukārt maršrutā Sigulda–Gleznotājkalns (Siguldas pilsētas kapsēta), kas kursē no piektdienas līdz svētdienai, novadnieki, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, varēs pārvietoties bez maksas vēl līdz 31. oktobrim.

Atgādinām, ka braukšanas maksas atvieglojumus 100% apmērā,uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, var saņemt Siguldas novada pašvaldības domes saistošajos noteikumos „Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā” noteiktās kategorijas. Lai saņemtu autobusa biļeti ar 100% braukšanas maksas atlaidi, Siguldas novada iedzīvotājiem, kuriem pienākas braukšanas maksas atlaide, būs nepieciešams uzrādīt Siguldas novada iedzīvotāja ID karti. Pasažieriem, kuri nevarēs uzrādīt derīgu Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, jāmaksā pilna biļetes cena atbilstoši AS „CATA” cenrādim. ID kartes darbības traucējumu gadījumā aicinām vērsties Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3.

Informācija par autobusu maršrutiem un kursēšanas laikiem pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi