×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-04
Siguldas novada Jaunrades centrs piedalās brīvprātīgā darba projektā

Siguldas jaunatnes organizācija „Do More Be More” uzsāks īstenot Eiropas Solidaritātes korpusa brīvprātīgā darba projektu „Be the Difference”, kura ietvaros Siguldas novada Jaunrades centrā laika posmā no 2019. gada 1. oktobra līdz 2020. gada 30. septembrim tiks uzņemti divi brīvprātīgā darba jaunieši (vecumā no 20 līdz 30 gadiem) no dažādām Eiropas valstīm. Projekta ārvalstu sadarbības partneri ir „NGO Ecocompartimos” (Spānija) un International Centre for Peace and Integration (Gruzija).

Projekts tiek finansēts ar Eiropas Solidaritātes korpusa, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautsiko programmu aģentūra, atbalstu, kā arī sadarbojoties ar Siguldas novada pašvaldību.

Projekta „Be the Difference” ilgtermiņa mērķis ir jauniešu nodarbinātības sekmēšana Eiropas ekonomiski vājāk attīstīto valstu darba tirgū, savstarpējās tolerances un izpratnes par dažādām kultūrām veicināšana, kā arī Eiropas Solidaritātes Korpusa brīvprātīgā darba paplašināšana reģionā un sadarbības attīstīšana starp programmas valstu un partnervalstu organizācijām. Projekta īstermiņa mērķi ir:

  • 2 jauniešu iesaistīšana no valstīm ar lielu sociālās atstumtības risku jēgpilnā, ilgtermiņa brīvprātīgā darbā viņu darba prasmju, iemaņu, iniciatīvas un kreativitātes paaugstināšanai;
  • Siguldas bērnu un jauniešu savstarpējās tolerances un izpratnes veicināšana par dažādām kultūrām, dabas un vides nozīmīgumu sabiedrības dzīves kvalitātē;
  • Eiropas Savienības kaimiņvalstu partnerorganizāciju piesaistīšana starptautiskai sadarbībai;
  • projekta iesaistīto organizāciju pārvaldības prasmju uzlabošana, brīvprātīgā darba paplašināšana un popularizēšana Siguldas novadā.

Jaunatnes organizācija „Do More Be More” mērķis ir atbalstīt un aktīvi iesaistīt jauniešus dažādās ar neformālo izglītību saistītas aktivitātēs, piedāvājot iespējas pilnveidot savas iemaņas un prasmes dažādās dzīves jomās. Organizācija aicina arī ikvienu Siguldas novada jaunieti, kurš ir ieinteresēts piedalīties gan vietējos, gan starptautiskos projektos un sasniedzis 17 gadu vecumu, droši sazināties ar tās komandu šeit vai tikties klātienē jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”, Raiņa iela 3.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi