×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-04
Norisinās projekts „Dari.Tu vari!” novada skolēnu pašpārvalžu pašizaugsmei

No 1. septembra jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” uzsācis Siguldas novada vispārizglītojošo skolu skolēnu pašpārvalžu pašizaugsmes projekta „Dari.Tu vari!” īstenošanu. Projekts tika iesniegts Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas projektu konkursā „Atbalsts jaunatnes politikas īstenošanai vietējā līmenī saskaņā ar vietējā līmeņa patstāvīgajiem jaunatnes politikas plānošanas dokumentiem” un tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2019. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros, kā arī sadarbojoties ar Siguldas novada pašvaldību.

Projekts ilgs septiņus mēnešus, un tā galvenais mērķis ir stiprināt Siguldas novada vispārizglītojošo skolu skolēnu pašpārvalžu darbu, lomu un sadarbību savā starpā, tādējādi sniedzot jaunietim pirmo nozīmīgāko demokrātiskās līdzdalības pieredzi. Tādēļ ir būtiski nostiprināt šo pirmo posmu, kurā jaunietis iegūst pirmo pieredzi un zināšanas par savu pilsonisko līdzdalības izpausmi. Siguldas novadā ir sešas vispārizglītojošās izglītības iestādes, visās skolās ir skolēnu pašpārvaldes, tomēr atšķiras darba intensitāte, vēlēšanu procesi, pieejas un komunikācijas ar pedagogu, kurš atbildīgs par skolēnu pašpārvalžu darbu skolā.

Projekta mērķis tiks sasniegts, izmantojot neformālās izglītības metodes. Galvenās aktivitātes – pētījums par līdzdalību Siguldas novadā un pašpārvalžu lomu kā vienu no līdzdalības mehānismiem, individuālas un kopīgas apmācības, pieredzes apmaiņas braucieni gan skolēnu pašpārvaldēm, gan to konsultantiem, kā arī kopīga jauniešu foruma organizēšana.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi