×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-04-28
Noslēdzies Siguldas atklātais čempionāts basketbolā vīriešiem

Visu aprīli, katru sestdienu un svētdienu Siguldas Sporta skolas zālē norisinājās Siguldas novada atklātais čempionāts basketbolā.

Turnīrā piedalījās 11 komandas, piecas komandas no Siguldas - Koka roka, Sigulda 88, Vecā skola, Lizums Solutions Ltd, Livonija un sešas viesu komandas – „Ragana”, „Babīte”, „Mālpils”, „Cēsu alus”, „Turbo dīzelis” (Ķekava), „Mērniecības centrs MC” (Rīga ).

Rezultāti:

1.vieta – MĒRNIECĪBAS CENTRS MC – Andis Malahovskis, Dāvis Krastiņš, Jānis Ozoliņš, Mārtiņš Vīņauds, Rihards Zīrāks, Mārtiņš Mīlbergs, Andis Veinbergs, Aldis Veinbergs, Mārtiņš Kreceris, Agris Zīle, Krists Krūzkops, gatis Kreceris, Andris Remerts, Uldis Spuriņš.

2. vieta – KOKA ROKA – Artūrs Jomerts, KārlisĻubka, Artūrs Lielpēteris, Kaspars Jomerts, Dinārs Ramats, Toms Tomsons, Jānis Ratnieks, Jānis Smilga, Ilmārs Cīrulis, Matīss Strautiņš, Mairis Liepa.

3. vieta – RAGANA – Aigars Krūmiņš, Toms Bitītis, Rihards Pičugins, Jānis Zemītis, Mārtiņš Nicmanis, Andis Cīrulis, Roberts Caucis, Reinis Kolmejs, Edgars Nagla, Māris Grīnbergs, Mārcis Grīnbergs, Kārlis Loks.

4.vieta - SIGULDA 88

5. vieta - CĒSU ALUS

6.vieta - MĀLPILS

7.vieta – BABĪTE

8.vieta - LIZUMS SOLUTIONS Ltd

9. vieta - TURBO DĪZELIS

10.vieta - VECĀ SKOLA

11.vieta - LIVONIJA     

Turnīru organizēja Siguldas novada dome sadarbībā ar basketbola klubu „Sigulda” . Tiesnešiem kreklus dāvāja „ Swedbanka”, skaistas balvas un uzvarētāju kausu izgatavoja siguldieši - SIA „AP darbnīca”.

Paldies visiem turnīra dalībniekiem, atbalstītājiem un skatītājiem! Uz tikšanos nākamgad!

Informāciju sagatavoja

Karīna Putniņa

Siguldas novada sporta metodiķe


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


skatitajs
- 2009-05-15 12:54

paldies komandaam, paldies Merniecibas centram! beidzot bija skataams basketbols, beidzot bija ko redzeet, nevis tikai pierastaas sejas! beidzot redzeejaam patieso liimeni Siguldaa!

Vārds
- 2009-05-07 13:53

Nu sveiks Artūr!

Neizpratne!
- 2009-05-06 11:58

Par to Merniecibas centru viss jasna, vnk setas machos, setas likumi un viss. Tas, ka Livonija panem vienu sici, lai vispar butu 5 un viniem ieliek zagi ir kruta, bet tas ka viens gailis no Cesim atvelk pilnigi citu kkomandu + tadu, kas tiesham ari trenejas un viniem lauj spelet man nav ari nav saprotams. Bet nu Evaldu es nekad neesmu sapraris :D
P.S. Dzeki, galvenais spelejam savu speli :D :D :D

atkal es
- 2009-05-05 20:55

nevis tiesneshu, bet gan turnīra organizatoru;)

:-(
- 2009-05-05 16:51

Tas liecina vienīgi par tiesnešu neprofesionalitāti. :-(

nja
- 2009-05-04 13:52

jāpiekrīt

uzmini nu!
- 2009-04-28 21:54

Turnīrs bija labs....līdz brīdim, kad organizatori sāka pieņemt dīvainus lēmumus.
Manuprāt, pareizi būtu, ja pret visām komandām būtu vienāda attieksme...bet šoreiz tas izpalika.
Nesaprotu, kā varēja pieļaut to, ka uz pusfinālu viena komanda(labi zināms kura) piesaka vairākus jaunus spēlētājus, lai gan komandas vārdiskais sastāvs bija jāiesniedz turnīra pirmajā dienā. Vēl neizprotamāku šo lēmumu padara fakts, ka turnīra gaitā citai komandai tikai atteikta iespēja pieteikt jaunu spēlētāju, lai gan iemesls bija tas pats-nebija kas spēlē.
Cerams nākotn

Pasākumi