×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-10
Novada skolēni piedalās konkursā „Esi radošs – #Radi Likumu!”

Siguldas Valsts ģimnāzijas un Siguldas 1. pamatskolas komandas piedalījušās Tiesībsarga izsludinātajā konkursā „Esi radošs – #Radi Likumu!”, pārveidojot Bērnu tiesību aizsardzības likumu jauniešiem draudzīgā valodā.

6. septembrī notika Bērnu tiesību aizsardzības likumu jauniešiem draudzīgā valodā atklāšanas pasākums. Lai labāk izprastu Bērnu tiesību aizsardzības likumā iekļautos principus, pasākumā bija četras meistarklases – darbstacijas, kurās jaunieši apguva dzīvei noderīgas prasmes, ko vadīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, „Sadales tīkls” pārstāvji un „Rimi” Gardēdes. Fotogrāfijas no noslēguma pasākuma pieejamas šeit un šeit.

Siguldas 1.pamatskola, 8.c klase (2019./2020. akadēmiskajā gadā 9.c klase) komanda „Siguldas lauvas”, komandas kapteine – skolotāja Lolita Šteinberga. Komandā – Actiņa Anete, Bērziņa Marta, Bērziņa Samanta, Bizuns Kristers, Briedis Rolands, Briška Gabriēls, Dakstiņa Alise, Dzerkalis Raimonds, Gucaļuka Katrīna, Kalēja Krista Emīlija, Kalniņš Artūrs, Kononovs Daniels, Kriščūne Kristiāna, Semjonovs Kristaps, Skujiņš Ritvars, Stakova Līga, Trofimova Linita, Zālīte Elīna, Zvejniece Elīna Linda.

Siguldas Valsts ģimnāzija, 8.b klase (2019./2020.akadēmiskajā gadā 9.b klase) komanda „IREMREF”, komandas kapteine – skolotāja Indra Upīte-Dambīte. Komandā – Dārta Auziņa, Annija Patrīcija Paugule, Agnese Grieta Endžele, Evelīna Balama, Amanda Sofija Grosberga, Rinalds Siņicins.

Siguldas Valsts ģimnāzija 8.c klase (2019./2020.akadēmiskajā gadā 9.c klase) komanda „Segewolde”, komandas kapteine – skolotāja Anita Ūdre. Komandā – Mariss Priekulis, Ralfs Kalniņš, Līna Zvejniece.

Tiesībsargs uzskata, ka dalība šādos konkursos palīdz jauniešiem vairot ne vien savas zināšanas un izpratni par savām tiesībām, bet arī izpaust savus talantus un parādīt to, kas viņiem ir svarīgs un aktuāls. Plašāka informācija par konkursu pieejama šeit. Iesniegtos radošos darbus iespējams apskatīt šeit. Konkursa rezultāti pieejami šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi