×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-11
16. septembrī sākas pieteikšanās Veselības dienas speciālistiem

Siguldā no 23. līdz 29. septembrim tradicionāli norisināsies Veselības un sporta nedēļa, kuras laikā aicinām izmantot iespēju un pieteikties bez maksas pieejamām speciālistu konsultācijām, kas notiks Siguldas Sporta centra lielajā zālē Veselības dienā, 28. septembrī. 

Ar iepriekšēju pierakstu būs iespēja pieteikties uz kāju vēnu skrīningu, pēdu datordiagnostiku, dermatologa konsultāciju, veikt D vitamīna mērījumus, ehokardiogrammu un elektrokardiogrammu. D vitamīna mērījumus ar iepriekšēju pierakstu varēs veikt arī 21. septembrī pie​ Siguldas Sporta centra. Pieteikties bezmaksas veselības aprūpes speciālistu konsultācijām iespējams no 16. septembra, zvanot uz tālruņa numuru 28987305 vai 29352042 katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 16.00. Piedāvājums bez maksas pieejams Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti.

Bez iepriekšēja pieraksta Veselības dienā, 28. septembrī, bez maksas varēs saņemt fizioterapeita, uztura speciālista un podologa konsultācijas. Varēs veikt HIV, B un C hepatīta, kā arī sifilisa testus. Veikt cukura, holesterīna un hemoglobīna mērījumus. Būs iespēja veikt redzes, krūšu un plaušu pārbaudes. Darbosies insulta profilakses kabinets.

Vecāku ērtībām bez maksas laika posmā no plkst. 10.00 līdz 15.00 Veselības dienā Siguldas Sporta centrā tiks nodrošināta bērnu pieskatīšana.

Iniciatīvu organizēt Veselības dienu Siguldas novada pašvaldība aizsāka 2012. gadā, lai veicinātu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību novadniekiem. Pasākums tiek organizēts divas reizes gadā – aprīlī un septembrī. Veselības dienas piedāvājums ik gadu tiek veidots, ņemot vērā iedzīvotāju viedokli un pieprasījumu pēc speciālistu konsultācijām.

 

Veselības un sporta nedēļas laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi