×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-17
Siguldas Sporta skolas sportistiem augsti sasniegumi sacensībās

Septembra sākumā, no 9. līdz 11. septembrim, 35 Siguldas Sporta skolas audzēkņi piedalījās vieglatlētikas sacensībās „European kids athletics games” Čehijā, kur Sporta skolas vieglatlēte Nikola Bunde izcīnīja divas bronzas medaļas – augstlēkšanā (1,46m) un tāllēkšanā (4,74m), kas vienlaikus ir arī Siguldas U14 rekordi.

Sacensībās Siguldietis Artis Podziņš 300m sprintā uzstādīja Siguldas U16 rekordu un ar rezultātu 38,06s izcīnīja 4. vietu. Tāpat labāko desmitniekā vietas izcīnīja: Renārs Jumiķis 100m/b, Dārta Auziņa tāllēkšanā, Emīls Bangevics augstlēkšanā, Marta Balanasa 300m, Rūta Meistere šķēpa mešanā, Jānis Stūrītis 800m, meiteņu stafetes komanda – Kristīne Urtāne, Marta Klinsone, Dārta Auziņa, Marta Balanasa – 4x60m.

Savukārt Alfrēda Kraukļa piemiņas turnīrā basketbolā, kas Rīgā norisinājās no 14. līdz 16. septembrim, Siguldas Sporta skolas basketbola komanda U11 ieguva 1. vietu.

Siguldas U11 basketbola zēnu komanda parādīja izcilu sniegumu savā pirmajā lielajā turnīrā. 11 spēcīgu Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandu konkurencē siguldieši izcīnīja piecas uzvaras apakšgrupā, ierindojoties 1. vietā un gūstot tiesības spēlēt galvenajā finālā par 1. vietu turnīrā pret Klaipēdas (Lietuva) puišiem. Finālā siguldieši, trenera Mareka Veica vadīti, ar rezultātu 41:29 uzvarēja spēli, izcīnot tunīra galveno balvu.

Savukārt U15 zēnu komanda cīnījās ar mainīgām sekmēm, rezultātā turnīrā iegūstot 6. vietu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi