×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-17
Pašvaldība pieprasa SIA „Baltic Restaurants Latvia” sniegt paskaidrojumus

Pašvaldība 17. septembrī plkst. 11.36 saņēmusi Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) informāciju par atkārtotajām pārbaudēm Siguldas novada izglītības iestādēs, un ir sazinājusies ar PVD ģenerāldirektoru Māri Balodi par publiski pausto informāciju. Lai arī PVD 13. septembrī veiktajās pārbaudēs ēdināšanas blokos un SIA „Baltic Restaurants Latvia” darbībā būtiski pārkāpumi netika konstatēti, atkārtotajā pašu PVD veiktajā pārbaudē ir atklātas vairākas nepilnības pirmsskolas izglītības iestāžu ēdināšanas pārbaudes atsevišķos posmos. Pēc PVD sniegtās informācijas minētie pārkāpumi joprojām atbilst protokolā vērtēto pārtikas apriti reglamentējošo normatīvo aktu prasībām un būtiski neietekmē pārtikas produktu kvalitāti un nekaitīgumu.

Pašvaldība ir pieprasījusi ēdināšanas uzņēmumam SIA „Baltic Restaurants Latvia” sniegt paskaidrojumu par PVD pausto informāciju par pirmsskolas izglītības iestādēs nepienācīgi veikto dezinfekciju brīvdienās, ēdienu uzglabāšanu atbilstošā temperatūrā, kā arī sniegt paskaidrojumu par to, kāpēc pārtikas pārvadāšanu starp izglītības iestādēm veic pārtikas apritē nereģistrēts uzņēmums SIA „Point to Point”.

Atsaucoties uz PVD pausto informāciju, pašvaldība informē, ka bērnudārzam „Tornīši” un Mākslu skolai „Baltais flīģelis” ēdienu piegādā no bērnudārza „Ieviņa” un Siguldas pilsētas vidusskolas, kuras ir reģistrētas PVD reģistrā. Atbilstoši PVD norādītajam, minētās izglītības iestādes ir jau pieteiktas Pārtikas un veterinārā dienesta reģistrā kā vietas, kurās veic ēdienu sadali. Savukārt pašvaldība ir informējusi privāto pirmsskolas izglītības iestādi „Pumpurdārzs” par PVD prasību reģistrēties minētajā reģistrā.

Atsaucoties uz telefona sarunu ar PVD ģenerāldirektoru Māri Balodi un PVD pārbaudes protokolos norādīto, neviens no konstatētajiem pārkāpumiem būtiski neietekmē pārtikas kvalitāti un nekaitīgumu. Konstatētās nepilnības ir novēršamas PVD pārbaudes protokolos norādītajos termiņos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi