×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-18
Siguldas dzelzceļa stacijā atklāts grāmatu maiņas punkts

Lai Siguldas dzelzceļa stacijas ēku padarītu funkcionālāku un transporta gaidīšanas laiku radošāku un interesantāku, 16. septembrī Siguldas dzelzceļa stacijā tika atklāts grāmatu maiņas punkts, kur ikviens bez maksas aicināts iepazīt piedāvāto literatūru un papildināt ar savām mīļākajām grāmatām vai dzejas krājumiem. Grāmatu maiņas punkts turpmāk atradīsies Siguldas dzelzceļa stacijas balkonā; maiņas punkta noteikumi ir pavisam vienkārši – ņem grāmatu, vietā noliekot citu.

Atklāšanas pasākumā dzejas lasījumus no dzelzceļa stacijas balkona izpildīja Aivis Liepiņš un Siguldas jaunieši – Anna Ozoliņa, Pēteris Kazainis, Laima Helēna Mūrniece, Agate Marija Bukša, Mārtiņš Aigars Ziedonis, Anete Ieva Daugule un Paula Šmite. Savukārt ar improvizēti dejisku priekšnesumu „Kustības dzimšana” klātesošos priecēja Mākslu skolas „Baltais flīģelis” Teātra studijas audzēkņi Madaras Luīzes Muzikantes vadībā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi