×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-24
Siguldā notiks zaļā dzīvesveida festivāls „GreenFest’19”

19. un 20.  oktobrī Zaļās Villas kvartālā notiks zaļā dzīvesveida festivāls „GreenFest’19”, kurā iedzīvotāji tiks aicināti pievērst uzmanību ekoloģijas un vides tēmām ne tikai Siguldā un Gaujas Nacionālajā parkā (GNP), bet arī Latvijā un pasaulē.

Festivāla „GreenFest’19” organizatori rosinās publisku diskusiju, lai GNP teritorijā turpmāk atļautu izmantot tikai dabai draudzīgas, bioloģiskās saimniekošanas metodes. Ikviens interesents tiek aicināts uz ekspertu un nozares līderu diskusijām un lekcijām par biovidi, zaļu pilsētvidi un velokultūru, bezatkritumu jeb zero-waste dzīvesveidu, cilvēkam un videi draudzīgu medicīnu, vērtīgu un veselīgu ēdienu, bioloģiskām saimniekošanas metodēm mazdārziņos.

Diskusiju panelī par GNP ilgtspējīgu attīstību un turpmākajām iespējām piedalīsies GNP pilsētu vadība, jomas eksperti un uzņēmēji. Kvartāla teritorijā pasākuma laikā darbosies veselīgu ēdienu bufetes, bioloģisku un dabīgu produktu tirdziņš, īpaši izceļot GNP atrodošās bioloģiskās saimniecības, jo festivālā iecerēts prezentēt GNP teritorijas biosaimniecību karti. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties vides darbnīcās, notiks jogas un biodejas nodarbības, izstāde, koncerts un ekstātiskās dejas.

Plašāka informācija ir pieejama Zaļās Villas kvartāla Facebook lapā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi