×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-26
SIA „Siguldas Sporta serviss” izsola platriepu tipa velosipēdus
SIA „Siguldas Sporta serviss” organizē izsoles, kurās ir iespēja juridiskām un fiziskām personām iegādāties atsevišķus platriepu tipa velosipēdus un ar tiem saistīto aprīkojumu. Pieejami velosipēdi gan pieaugušajiem, gan bērniem. Izsole notiks 4. oktobrī, plkst. 17.00, Siguldas Sporta centrā, Ata Kronvalda ielā 7A, 2. stāva semināra zālē.
 
Cube nutrail 10 vienības (952 eiro), Torpado Tatanka 7 vienības (440 eiro), Torpado Big Boy 24 pusaudžu 3 vienības (256 eiro), Torpado Big Boy 20 bērnu 2 vienības (216 eiro). Visi velosipēdi ir lietoti, ļoti labā tehniskā un vizuālā stāvoklī. Pateicoties platajām riepām, velosipēdi piemēroti braukšanai visu gadu pa dažādiem ceļa segumiem. Atkarībā no modeļa kopā ar velosipēdu komplektā ir ķivere, dzēriena pudele, dzēriena pudeles turētājs, LED lukturis priekšējais, LED lukturis aizmugurējais, velosipēda atbalsta kāja, priekšējais dubļu sargs, aizmugurējais dubļu sargs, velosipēdu saslēdzējs, drošības atstarojošā veste. Precīzs komplekta apraksts iekļauts izsoļu apvienotajā nolikumā.
 
Ar izsoles noteikumiem iespējams iepazīties www.siguldassports.lv sadaļā „izsoles”. Izsolāmo īpašumu var apskatīt, kā arī gūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem iespējams, zvanot uz tālruņa numuru 29484815.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi