×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-27
Zelta rudeni Turaidā ieskandinās pūtēju ansamblis „Sigulda”

Svētdien, 6. oktobrī, plkst. 15.00 Turaidas muzejrezervātā apmeklētājus ar krāšņajam rudenim veltītu mūziku priecēs Siguldas pagasta kultūras nama pūtēju ansamblis „Sigulda” diriģenta Jāņa Raslava vadībā. Ieeja tikai koncertā – 1,15 eiro.

Pūtēju ansambļa koncerti rudenī Turaidā ir tradīcija vairāku gadu desmitu garumā. Šogad koncertā skanēs latviešu, slovēņu, čehu un austriešu komponistu skaņdarbi.

Zelta lapu laikā oktobrī Turaidas muzejrezervāts atvērts no plkst. 9.00 līdz 19.00, kur sākot no plkst. 10.00 līdz 18.00 atvērtas vairāk nekā 40 ekspozīcijas ēkās un brīvdabā, kas vēsta par notikumiem tūkstoš gadu garumā Turaidas vēsturiskajā centrā Latvijas un Eiropas vēstures kontekstā. Savukārt līdz 15. novembrim apmeklētājiem būs atvērta ekspozīcija „Ceļā uz Latvijas valsti. Klaušinieks. Saimnieks. Pilsonis”. Muižas smēdē ikvienu gaidīs kalējs Andris Ščeglovs, lai pastāstītu par kalēja amata noslēpumiem un piedāvātu izkalt laimes monētiņu, bet stallī atvērta mākslinieka Elmāra Gaigalnieka darbnīca, kur iespējams apskatīt un iegādāties gleznas, iegūt savu portretu gleznotu pasteļtehnikā vai, iepriekš pasūtot, noskatīties smilšu izrādi.

Ieejas maksa Turaidas muzejrezervātā – no 1,15 līdz 6 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Turaidas muzejrezervāta direktores vietniece komunikācijas darbā
Anda Skuja

 

Koncertā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi