×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-09-30
Noslēdzies Latvijas čempionāts ātrajā šahā

Nedēļas nogalē Siguldas pilsētas vidusskolā norisinājās 8. atklātais čempionāts šahā. Par Latvijas čempionu ar 9,5 punktiem 11 spēlēs kļuva turnīra reitinga līderis, Latvijas izlases dalībnieks, lielmeistars Arturs Neikšāns, 2. vietā starptautiskais meistars Vladimirs Svešņikovs (9 punkti), 3. vietā meistars Matīss Mustaps (8,5 punkti).

Līdzīgi kā iepriekšējos septiņus gadus, turnīram bija plašs starptautisks apmeklējums – 118 dalībnieki pārstāvēja septiņas valstis – Latviju, Lietuvu, Igauniju, Krieviju, Baltkrieviju, Somiju un Beļģiju. Ar katru gadu arvien vairāk ir vietējo šaha cienītāju – 19 novada šahistu vidū bija 12 skolēni no Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pamatskolas un Laurenču sākumskolas.

Atsevišķajā labāko siguldiešu konkurencē trīs labākie ieguva 6 punktus un vietu secību noteica papildrādītāji – 1. vietu izcīnīja Ivars Jēkabsons, 2. vietu ieguva Boriss Muškejs, bet 3. vietā ierindojās Aivars Bautris. Ulda Deisona piemiņas balvu labākajam Siguldas novada skolēnam izcīnīja Valters Veinbergs no Siguldas Valsts ģimnāzijas (4 punkti).

Svētdien norisinājās arī slavenās novadnieces, trīspadsmitkārtējās Latvijas čempiones Mildas Laubertes piemiņas ātrspēles turnīrs. Šajā turnīrā pirmās trīs vietas ieguva Matīss Mustaps, meistarkandidāts Lauris Laimiņš un sieviešu lielmeistare Laura Rogule (katram iegūstot 7 punkti no 9 iespējamiem). Labākie siguldieši – Jānis Vītiņš (5 punkti), Valdis Jansons un Visvaldis Gercāns (katram 4 punkti). Ātrspēles turnīrā piedalījās 64 šahisti no Latvijas, Lietuvas un Krievijas.

Sacensības rīkoja Siguldas šaha klubs. Sacensības tika organizētas ar Siguldas novada pašvaldības, Siguldas pilsētas vidusskolas un Sporta pārvaldes atbalstu.

Sacensību rezultāti pieejami šeit

Informāciju sagatavoja:
Sacensību direktors
Visvaldis Gercāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi