×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-01
Notiks 9. Siguldas pusmaratons; plānoti satiksmes ierobežojumi

Sestdien, 19. oktobrī, plkst. 11.00 pie Siguldas Sporta centra tiks dots starts jau 9. Siguldas pusmaratonam, kas ir arī skrējiena seriāla „Skrien Latvija” noslēdzošais posms. Novadnieki tiek aicināti sekot satiksmes ierobežojumiem un transportlīdzekļu novietošanas izmaiņām pilsētas ielās. Reģistrācija sacensībām pieejama šeit.

Pusmaratona trases shēma
Pusmaratona programma

Šogad skrējiena maršruts tiek plānots šādi: Ata Kronvalda iela–Parka iela–Ausekļa iela–Raiņa iela–Pils iela–Cēsu iela–Baznīcas iela–Siguldas Jaunās pils teritorija–Pils iela–Līvkalna iela–Skolas iela–Krišjāņa Barona iela (turp un atpakaļ)–Ata Kronvalda iela, ar finišu Siguldas Sporta centrā.

Dalībniekiem būs iespēja izvēlēties vienu no trīs distancēm – pusmaratona 21 kilometra distanci, 10  kilometru distanci vai Tautas 5 kilometru distanci. Papildus šīm distancēm notiks arī bērnu skrējiens 500  metru distancē. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem, reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, dalība sacensībās ar 20% atlaidi saskaņā ar sacensību nolikumā norādītajiem pieteikšanās termiņiem un dalības maksas apmēru.

Siguldas novada pašvaldība atgādina: veicinot skolu sporta attīstību Siguldas novadā deklarētiem bērniem un jauniešiem (kuri deklarēti Siguldas novadā ne vēlāk kā līdz 2019. gada 1. janvārim plkst. 0.00) līdz 19 gadu vecumam (ieskaitot, ja persona vēl mācās vidējās izglītības iestādē) un Siguldas Sporta skolas audzēkņiem, kamēr persona mācās konkrētajā izglītības iestādē, visās distancēs, reģistrējoties īpaši izveidotā reģistrācijas sistēmā (www.sportlat.lv) līdz 17.  oktobrim, dalība sacensībās ir bez maksas.

Plānotie satiksmes ierobežojumi

Pusmaratona, 10  kilometru un 5  kilometru skrējienu laikā konkrētajā sacensību trasē no plkst.  10.40 līdz 13.30 tiks slēgta satiksme, bet bērnu skrējienā no plkst. 13.00 līdz 14.00 tiks slēgta satiksme Krišjāņa Barona ielā (no apļveida kustības pie Krišjāņa Barona pieminekļa līdz Skolas ielai) un Ata Kronvalda ielā.

Uz ielām, kas ietvertas sacensību maršrutā, būs aizliegts novietot un atstāt transporta līdzekļus. Lai iedzīvotājiem būtu iespēja izbraukt un iebraukt savos īpašumos, tiks veidoti satiksmes koridori līdz plkst.  10.30 vai pēc plkst. 14.00 vai arī iesakām novietot savus transportlīdzekļus ārpus sacensību teritorijas atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem, lai netraucēti varētu doties savās gaitās.

Izbraukšanas un iebraukšanas koridori

  • Oskara Kalpaka iela – pa labi, uz Raiņa ielu;
  • Pils iela (no stāvlaukuma) – pa kreisi, uz Raiņa ielu;
  • Vizbuļu iela–Atbrīvotāju iela;
  • Cielavu iela–Atbrīvotāju iela;
  • Atbrīvotāju iela (divvirziena kustība pāri Krišjāņa Barona ielai).

Pusmaratona laikā tiks atcelti šādi autobusu reisi

  • Siguldas AS–Gleznotājkalns reiss 3114 plkst. 11.10, 12.45;
  • Siguldas AS–Institūts–Kaķīškalns–Siguldas AS reiss 3113 plkst. 11.15.

Organizatori aicina iedzīvotājus sekot informācijai par iespējamajām izmaiņām pasākuma norisē un satiksmes ierobežošanu interneta vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības sociālo tīklu kontos. 

Sacensības norisinās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi