×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-02
Siguldieši pārstāvēs Latviju pasaules kausa 3. posmā masreslingā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas Nacionālajā Sporta Manēžā norisinājās Latvijas čempionāts masreslingā, kura mērķis bija noskaidrot spēcīgākos sportistus, kas novembra vidū dosies uz pasaules kausa 3. posmu masreslingā Pabjaņicē, Polijā.

Siguldieši Solvita un Arnis Rukmaņi kļuva par čempioniem savās svara kategorijās – sieviešu grupā – 55 kilogrami un vīriešu grupā svara kategorijā – 80 kilogrami. Novembrī abi kopā ar citu svara kategoriju uzvarētājiem dosies uz Poliju cīnīties par pasaules kausa medaļām.

Маsreslings ir tuvcīņas veids, kura saknes meklējamas Jakutijā. Tajā piedalās divi sportisti, kuri darbojas ar nūju, un tā būtība izpaužas šādi: divi sportisti apsēžas viens pret otru, ar kāju pēdām atbalstās pret atbalsta dēli, un pēc tiesneša komandas cenšas pārvilkt pretinieku savā pusē vai izraut no viņa rokām nūju.

Katru gadu tiek organizēti vairāki desmiti pasaules mēroga turnīri un čempionāti visā pasaulē. Ļoti populārs šis sporta veids ir kļuvis ASV, kur katru gadu notiek vairāki turnīri „Arnold Sport Festival” ietvaros. Latvijā tas ir jauns un mazpazīstams sporta veids, tomēr Latvijas Masreslinga Federācija ir spērusi lielu soli šī sporta veida attīstībā un popularizēšanā Latvijā, kā arī nesot Latvijas vārdu pasaulē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi