×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-02
Izsludināta detālplānojuma projekta publiskā apspriešana

Siguldas novada pašvaldības dome 12. septembrī pieņēmusi lēmumu par detālplānojuma projekta nekustamajam īpašumam „Sproģi”, Allažu pagasts, Siguldas novads, zemes vienības kadastra apzīmējums 80420040147, nodošanu publiskajai apspriešanai.

Detālplānojuma projekta publiskā apspriešana norisināsies līdz 21. oktobrim, bet sabiedrības līdzdalības sanāksme notiks 10. oktobrī plkst. 17.00 Allažu pagasta pārvaldē Birzes ielā 4, Allažos. Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus var iesniegt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, sūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldībai Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, vai sūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Detālplānojuma izstrādes mērķis ir sniegt nosacījumus teritorijas apbūvei ar daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, paredzot jaunas ielas izveidošanu, ēku izvietojumu, nodrošinājumu ar inženierkomunikācijām un prasības labiekārtojumam, kā arī teritorijas apgūšanas secību.

Ar detālplānojuma materiāliem var iepazīties Siguldas novada Būvvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Allažu pagasta pārvaldē Birzes ielā 4, Allažos, pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv vai valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portāla www.geolatvija.lv teritorijas attīstības plānošanas sadaļā. Informāciju par detālplānojuma izstrādi var saņemt Siguldas novada Būvvaldē pie teritorijas plānotājas, zvanot uz tālruņa numuru 67800959.

Pielikumi:

1. Paskaidrojuma raksts
2. Teritorijas izmantošanas un apbūves nosacījumi
3. Teritorijas pašreizējās izmantošanas plāns
4. Zemes vienību sadalījuma, apgrūtinājuma un inženierkomunikāciju plāns
5. Sarkano līniju plāns
6. Transporta kustības shēma un adresācijas priekšlikums
7. Elektroapgādes nodrošinājuma shēma
8. Vidējā spiediena gāzes apgādes nodrošinājuma shēma
9. Ūdens un kanalizācijas sistēmu izvietojuma shēma
10. Elektronisko sakaru tīkla izvietojuma shēma
11. Zemes ierīcības projekta plāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi