×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-03
Atjaunota asfaltseguma virskārta Pulkveža Brieža, Rūdolfa Blaumaņa un Strēlnieku ielā

Noslēgušies asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Pulkveža Brieža ielā no Pūpolu līdz Gāles ielai, Rūdolfa Blaumaņa ielā un Strēlnieku ielas posmā no Vainagu līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai, Siguldas novada pašvaldībai ielu remontdarbos investējot vairāk nekā 370 tūkstošus eiro. Būvdarbu laikā minētajos ielu posmos tika veikta ceļu seguma profila labošana, apauguma noņemšana un uzklāta asfaltseguma virskārta.

Asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbus Rūdolfa Blaumaņa ielā un Strēlnieku ielas posmā no Vainagu līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai veica SIA “GP Holding”. Pašvaldība šo ielu remontdarbos investējusi vairāk nekā 250 tūkstošus eiro. Lai uzlabotu gājēju drošību Blaumaņa ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz valsts galvenajam autoceļam A2, pašvaldība nākamajā gadā izbūvēs gājēju ietvi. Patlaban norisinās tehniskā projekta izstrāde, kam sekos būvniecības iepirkuma procedūra. Gājēju un riteņbraucēju drošībai šobrīd Rūdolfa Blaumaņa ielā uzstādītas ātruma ierobežojuma zīmes 30 km/h.

Būvdarbus Pulkveža Brieža ielā posmā no Rūdolfa Blaumaņa līdz Pūpolu ielai un no Rūdolfa Blaumaņa līdz Gāles ielai veica iepirkumu konkursā uzvarējušais uzņēmums SIA “Limbažu ceļi”. Šo posmu sakārtošanā pašvaldība investēja teju 127 tūkstošus eiro.

Ielu un ceļu remontdarbiem turpinoties, labvēlīgos laikapstākļos plānots uzklāt jaunu asfaltbetona segumu Parka un Oskara Kalpaka ielai posmā no Raiņa līdz Parka ielai. Šobrīd ir noslēgusies iepirkuma procedūra. Līgums ar būvdarbu veicēju tiks noslēgts oktobra vidū pēc pārsūdzības perioda beigām. Labvēlīgu laikapstākļu gadījumā Parka un Oskara Kalpaka ielas posmā no Raiņa līdz Parka ielai remontdarbi tiks uzsākti oktobra vidū un noslēgti vēl šajā būvniecības sezonā. Minēto ielu remontdarbu laikā plānots slēgt satiksmi. Aicinām sekot līdzi satiksmes organizācijai un ievērot uzstādītās ceļazīmes.

Jau ziņots, ka šogad asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Siguldā jau veikti Institūta, Mores, Allažu un Stacijas ielā. Kopumā Siguldas novada pašvaldība asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbiem šogad izlietojusi vairāk nekā 650 tūkstošus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi