×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-04
Sigulda saglabā Latvijas mīlētākās pilsētas titulu

3. oktobrī “Baltic Brands Forum” – Baltijas zīmolu forumā – Sigulda jau otro gadu pēc kārtas tika atzīta par mīlētāko pilsētu Latvijā. Šogad mīlētākie zīmoli tika apbalvoti īpašā ceremonijā, kuru organizēja “DDB Latvia” un “Kapitāls networks”, iedvesmojoties no Baltijas ceļa 30. gadadienas un svinot “Baltic Brand reitinga” 15. gadadienu.

„Tas ir neticami, ka mazā Siguldas aizrautība iedvesmo visu Latviju! Siguldas aizrautība dzimst mūsu cilvēkos, un pat ja esam tikai 1% no visiem Latvijas iedzīvotājiem, mums ir bijusi jauda noturēt šo titulu, neskatoties uz to, ka konkurence starp pilsētām pieaug. Katrs jauns izaicinājums, kas jāpārvar vai jāsasniedz, mums dod dubultu spēku tiekties uz labāko dzīvesvietu Latvijā!” ar lepnumu stāsta Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, uzsverot, ka Latvijas iedzīvotāju dāvātā mīlestība Siguldai ir milzīgs spēks rītdienai.

Šogad Latvijas mīlētākās pilsētas zīmolu topā ar vienādu rezultātu (32,2% katram) pirmo vietu dalīja Sigulda un Rīga. Zīmolu tops tiek veidots jau kopš 2004. gada. Un pēdējos gados Sigulda bija novērtēta atzinīgi, esot zīmolu topa līderu vidū, bet pērn pirmoreiz tika atzīta par mīlētāko pilsētu Latvijā.

Lepojamies!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi