×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-07
SPV skolēni tiekas ar izcilo latviešu ģitāristu Aivaru Hermani

Programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros 1. oktobrī Siguldas pilsētas vidusskolas 9.–12. klases skolēniem bija iespēja tikties ar mūziķi Aivaru Hermani.

Dažādu laiku melodijas vijās ar Aivara Hermaņa stāstiem par savas profesionālās un personiskās dzīves izaicinājumiem, uzvarām un zaudējumiem. Skolēni nonāca viņiem tik tālajā un svešajā laikā 1970.–1980.gados, kad Latvijā attīstījās populārā un estrādes mūzika.

Skolēnus sajūsmināja meistara ģitārspēle, kuru viņi vēlējās klausīties vairāk kā pašu stāstījumu. Daudz lietu, vārdu un situāciju skolēniem bija svešas un nezināmas, taču šī tikšanās deva stimulu arī pēc tam parunāt gan ar skolotājiem, gan vecākiem par to, kas palika vēl neskaidrs.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi