×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-14
Siguldas 1. pamatskolas 7.c klase dodas izzinošā ekskursijā uz Cēsīm

2018./2019. mācību gadā Siguldas novada pašvaldības rīkotajā konkursā “Gada klase” titulu “Gada klase” 5.–9. klašu grupā izcīnīja 6.c klase (tagadējā 7.c klase) ar klases audzinātāju Kristīni Gailīti, balvā saņemot iespēju doties Siguldas novada pašvaldības apmaksātā ekskursijā pēc pašu izvēles. Šī mācību gada sākumā, sadarbojoties ar aktīvā tūrisma kompāniju “Eži”, skolēni kopā ar audzinātāju devās izzinošā ekskursijā uz Cēsīm.

Pusaudžu vēlme pēc patstāvības, piedzīvojumiem svaigā gaisā, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas, tika izvirzīta par prioritāti, ko izdevās īstenot šajā ekskursijā ar nosaukumu “Meklē ezi”. Nokļūšana uz Cēsīm ar sabiedrisko transportu skolēniem bija sava veida izaicinājums, jo jāapgūst laika un budžeta plānošanas iemaņas, biļešu iegāde un uzvedība autobusā, kas izdevās lieliski. Galamērķī skolēni sadalījās komandās, saņēma planšetdatorus un, patstāvīgi un savstarpēji sadarbojoties, atbalstot vienam otru, risināja dažāda veida interaktīvus uzdevumus Cēsu pilsētvidē noteiktā laikā, krājot punktus. Uzdevumiem noslēdzoties, notika apbalvošanas ceremonija, kurā skolēni novērtēja kopābūšanu un interesanto piedzīvojumu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1. pamatskolas 7.c klases audzinātāja
Kristīne Gailīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi