×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-14
Siguldas 1. pamatskolas skolēni apgūst matemātiku arī dabā

2019./2020. mācību gadā Siguldas 1. pamatskolas 6.–8. klašu skolēni aktīvi darbojas Matemātikas pulciņā, kur skolēniem tiek radīta interese par matemātiku, kopā meklējot dažādas likumsakarības dažādu veidu uzdevumos un nodarbībās.

Pulciņa vadītāja Santa Briede atklāj, ka kopīgi ar skolēniem cenšas saskatīt to, ka matemātika ir interesanta nevis tikai tajos brīžos, kad jāveic uzdevumi pierakstu kladē, bet arī ikdienā. Piemēram, oktobrī divās praktiskajās nodarbībās skolēni izzināja, kas ir dižkoks, pirmajā nodarbībā izpētot, kā pareizi noteikt tā augstumu, resnumu un vecumu, kā arī aplūkojot, vai skolas apkārtnē ir dižkoki. Savukārt otrajā nodarbībā visi devās ārpus Siguldas, lai meža ielokā saskatītu tievāko, garāko, resnāko, augstāko koku. Protams, svarīgi bija precīzi mērījumi, lai varētu aizpildīt “Dižkoka novērojuma protokolu”.

Interešu izglītības nodarbības tiek finansētas no Eiropas Savienības struktūrfondu projekta “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” Nr. 8.3.2.2/16/I/001 līdzekļiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi