×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-15
Siguldieši iegūst čempionu titulus Latvijas čempionātā badmintonā

12.–13. oktobrī Saulkrastos norisinājās Latvijas čempionāts badmintonā jauniešiem, kur Latvijas absolūto čempionu titulus U 15 vecuma grupā izcīnīja Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas (SBK/SSS) pārstāvji Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča. Viņi uzvarēja vienspēļu un dubultspēļu turnīros, kā arī kopā jaukto dubultspēļu turnīrā. Kopumā sacensībās SBK/SSS pārstāvji izcīnīja astoņas medaļas – sešas zelta, vienu sudraba un vienu bronzas godalgu.

Vienspēļu turnīrā puišu konkurencē Dāvis Strazdiņš pārliecinoši ar 21:13, 21:13 pārspēja valmierieti Raineru Zviedri, bet meiteņu konkurencē Anna Kupča uzvarēja Annemariju Lorēnu Priedi no “Dārta/Daugmale” komandas 21:15, 21:18. Trešās vietas ieguva Edžus Meirāns (“Dārta/Daugmale”) un Arīna Babre (Valmiera). Ričards Līdaks (SBK/SSS) un Paula Mackēviča (SBK) ierindojās sestajā vietā attiecīgi zēnu un meiteņu vienspēļu kategorijā. Tāpat vienspēļu turnīrā siguldiete Madara Mackēviča ieguva 9. vietu, Anete Priedniece – 11. vietu, bet Leila Anna Siliņa – 18. vietu.

Dubultspēļu turnīrā meitenēm Anna Kupča un Arīna Babre pusfinālā pārliecinoši apspēlēja siguldietes Madaru Mackēviču un Aneti Priednieci ar rezultātu 21:10, 21:8, bet finālā “Dārta/Daugmale” badmintonistes uzvarēja Eiprilu Briedi un Annemariju Lorēnu Priedi ar 21:10, 21:9. Mačā par trešo vietu Madara Mackēviča un Anete Priedniece piekāpās Megijai Āboltiņai (“Dārta/Daugmale”) un Paulai Mackēvičai no Siguldas BK ar rezultātu 10:21, 10:21. Leila Anna Siliņa kopā ar jelgavnieci Loretu Boku palika septītajā vietā.

Puišu dubultspēļu cīņās čempiona titulu ieguva abi vienspēļu turnīra finālisti – Dāvis Strazdiņš un Rainers Zviedris finālā, savukārt 2. vietu izcīnīja Ričards Līdaks un Edgars Romka (Siguldas BK/Cēsis) ar rezultātu 21:10, 21:10. Bronza Aleksim Emiljanam Kviesim (Talsi) un Edžum Meirānam (“Dārta/Daugmale”).

Visbeidzot jauktajās dubultspēlēs Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča neatstāja nekādas cerības pretiniekiem gan pusfinālā pret Aleksi Emiljanu Kviesi un Eiprilu Briedi (21:5, 21:5), gan finālā pret Edžu Meirānu un Annemariju Lorēnu Priedi (21:12, 21:10). Trešajā vietā ierindojās valmierieši Rainers Zviedris un Arīna Babre, piektajā Edgars Romka un Madara Mackēviča, vienpadsmitajā Ričards Līdaks un Anete Priedniece.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi