×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-21
Rudens brīvlaikā Jaunrades centrs aicina uz interešu nodarbībām

Skolēnu rudens brīvlaikā no 21. līdz 25. oktobrim Siguldas novada Jaunrades centrs Raiņa ielā 3 gaidīs bērnus un jauniešus uz interešu pulciņu nodarbībām.

Brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš” katru darba dienu no plkst. 10.30 līdz 17.00 notiks radošās nodarbības, sajūtu eksperimenti, kā arī ekspedīcijas svaigā gaisā, pētot apkārtējās vides parādības un izzinot pasauli ar maņām – redzi, tausti, ožu, dzirdi un garšu. Nedēļas garumā būs iespēja izgatavot interesantas lietas, iet rotaļās, piedalīties kustību spēlēs un izspēlēt dažādas galda spēles.

Tāpat arī jauniešu satikšanās vietā “Pabūt” ikviens aicināts uzspēlēt galda spēles. Radošajiem jauniešiem pieejama arī mūzikas telpa muzicēšanai. Visas nedēļas garumā jauniešu interešu centrā “Mērķis” būs iespēja iesaistīties Uzņēmuma veidošanas un improvizācijas darbnīcā, kas ietver zināšanas par sava uzņēmuma izveidi, ļaujot iepazīt biznesa vidi, kā arī veicot pirmos soļus savas idejas izveidē. Plašāka informācija un pieteikšanās šeit. Brīvo laika sprīdi ikviens aicināts pavadīt pie siltas tējas tases.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Jaunrades centra direktores vietniece izglītības jomā
Sandra Kondrāte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi