×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-22
Izstādes “Siguldas ainavas un faktūras” darbus atdāvinās sabiedriskām iestādēm

Siguldas novada pašvaldība ik gadu organizē Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkursu ar mērķi veidot labvēlīgus nosacījumus iedzīvotāju iniciatīvām un vietējās kopienas iesaistīšanai kultūras piedāvājumu radīšanā un patēriņā. Šajā gadā pašvaldība, piešķirot atbalsta finansējumu 18 700 eiro apmērā, atbalstījusi 11 projektus, tostarp Mareka Gaļinovska un Gunāra Dukštes fotoizstādi „Siguldas ainavas un faktūras”.

Izstādi veido pēdējo trīs gadu laikā tapušās fotogrāfijas, diviem novadniekiem – Marekam Gaļinovskim un Gunāram Dukštem – neskaitāmas reizes pārlidojot Siguldas novadu ar gaisa balonu. Foto darbos redzami siguldiešiem labi pazīstamie vides un tūrisma objekti, pilsētas panorāmas, kā arī izteiksmīgi dabas ainavu kopskati.

Fotoizstāde pirmo reizi novadniekiem un pilsētas viesiem bija aplūkojama šī gada vasaras sākumā tirdzniecības centrā “Šokolāde”. Šobrīd līdz 6. novembrim izstāde apskatāma Rīgā, tirdzniecības centrā “Galerija Centrs”, taču pēc tam izstādes autori skaistās fotogrāfijas atdāvinās Siguldas novada iestādēm.

Nākamais Siguldas novada kultūras projektu finansēšanas konkurss tiks izsludināts novembrī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi