×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-28
Līdz 10. novembrim aicina pieteikt pretendentus konkursam “Uzņēmēju gada balva 2019”

29. novembrī plkst. 19.00 kultūras centrā “Siguldas devons” jau piekto reizi norisināsies Siguldas novada uzņēmēju godināšanas pasākums “Uzņēmēju gada balva”, kurā 11 nominācijās tiks godināti aizvadītā gada veiksmīgākie Siguldas novada uzņēmēji. Pateicības saņems komersanti, kuri iesaistījušies pašvaldības organizētajā skolēnu vasaras nodarbinātības projektā.

Lai apzinātu Siguldas novada uzņēmējus, kuri aktīvi un veiksmīgi darbojas savā nozarē, kā arī sekmē komercdarbības vides un novada kopējo attīstību, Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, uzņēmējus un novada viesus līdz 10. novembrim pieteikt pretendentus konkursam “Uzņēmēju gada balva 2019”, aizpildot anketu šeit. Aptaujas anketas un balsojumu urnas atrodas Jāņa Tirgū (Krišjāņa Valdemāra ielā 2), tirdzniecības centrā “Šokolāde” (Strēlnieku ielā 2), veikalā “ELVI” (Vidus ielā 1), kā arī pašvaldības klientu apkalpošanas centros.

Par sasniegumiem 2019. gadā novada komersantus var pieteikt vienpadsmit nominācijās: “Novada popularizētājs”, “Novada izaugsme”, “Novada jaunais uzņēmējs”, “Novada viesmīlīgākais”, “Novada lauksaimnieks”, “Novada mecenāts”, “Novada eksportētājs”, “Novada investors”, “Novada inovācija”, “Novada labākais darba devējs”, “Novada aizrautība”.

Dalībai konkursā var pieteikt komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kas saimniecisko darbību veic Siguldas novada teritorijā neatkarīgi no juridiskā statusa un darbības nozares, kā arī uzņēmējus, lauksaimnieciskās ražošanas un citu aroddarbību veicējus – fiziskas personas, kas ir reģistrējušas un saimniecisko darbību veic Siguldas novadā. Iepriekšējo divu gadu laureāti atkārtoti uz iegūto nomināciju nevar pretendēt.

Uz svinīgo godināšanas pasākumu Siguldas novada pašvaldība aicinās 2019. gada “Uzņēmēju gada balvas” nominantus, 30 uzņēmumus, kuri nodrošina visvairāk darbavietu novadā, 20 lielākos nodokļu maksātājus, skolēnu nodarbinātības projekta dalībniekus, kuri nodrošinājuši vismaz četras darbavietas, kā arī 30 uzņēmumus – ID karšu projekta partnerus, kuri ieguva visvairāk balsu Siguldiešu mīlētāko uzņēmumu balsojumā 2019. gadā. Uz pasākumu tiks aicināti arī uzņēmēji, kuri 2019. gadā pievienojās preču zīmei “Radīts S!guldā”, un Uzņēmēju konsultatīvās padomes locekļi. Visu minēto uzņēmumu pārstāvji saņems ielūgumu uz pasākumu līdz novembra vidum.
 
Uzaicinātos viesus pavadošajām personām vai citiem uzaicināto uzņēmumu pārstāvjiem, kā arī novadniekiem, kuri vēlas apmeklēt apbalvošanas ceremoniju “Uzņēmēju gada balva”, būs iespēja Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6 katru dienu no plkst. 9.00 līdz 18.00 iegādāties ieejas biļeti, kas maksās 24,20 eiro.
 
Balli pēc apbalvošanas ceremonijas krāšņos grupa “Dziļi violets”. Pasākuma ģērbšanās stils – tumšs uzvalks. Vakara gaitā darbosies kafejnīca.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi