×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-28
Siguldas vienības mazskauti un guntiņas piedalās nometnē “Rudens cerība 2019”

No 24. līdz 27. oktobrim Siguldas skautu un gaidu vienības 29 mazskauti un guntiņas piedalījās skautu un gaidu rudens nometnē “Rudens cerība 2019”.

Nometnē Siguldas vienības mazskauti un guntiņas ieguva zināšanas par dažādām krīzes situācijām ar kurām var sastapties ikdienā. Paralēli tradicionālajām āra dzīves prasmēm jaunieši piedalījās Aizsardzības ministrijas pārstāvju organizētajā simulācijas spēlē par to, kas notiek ar valsti krīzes situācijā, un kas ir jādara katram indivīdam, trenēja personīgo drošību kopā ar Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, atjaunoja pamatprasmes pirmās palīdzības tēmā kopā ar Neatliekamas palīdzības dienestu, guva izpratni par kiberdrošību, attīstīja savstarpējās komunikācijas prasmes un priecājās par kopā būšanu.

Nometne “Rudens cerība” šogad norisinājās jau 22. reizi. Tajā piedalījās gandrīz 300 dalībnieki un viņu vienību vadītāji no Rīgas, Mārupes, Ogres, Ogresgala, Pelēčiem (Preiļu novads), Tukuma, Valmieras, Siguldas, Stāķiem (Gulbenes novads), kā arī kristīgo skautu vienības no Baldones.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas skautu un gaidu vienības vadītājs
Gatis Kalniņš


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi