×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-29
Uzsākti būvdarbi Parka un Oskara Kalpaka ielā; aicina nenovietot automašīnas būvdarbu zonā

Pieturoties labvēlīgiem laikapstākļiem, Siguldas novadā turpinās ielu un ceļu remontdarbi. Līdz nedēļas beigām noslēgsies uzsāktie inženierkomunikāciju tīklu remontdarbi pirms asfaltseguma virskārtas atjaunošanas Parka un Oskara Kalpaka ielas posmā no Raiņa līdz Parka ielai. Labvēlīgu laikapstākļu gadījumā esošā ielu seguma frēzēšana tiks uzsākta no 4. novembra, aicinot iedzīvotājus sekot līdzi norādēm būvdarbu zonā un nenovietot automašīnas nedz Parka, nedz Oskara Kalpaka ielas posmā no Raiņa līdz Parka ielai.

Darbus veic būvuzņēmums SIA “Limbažu ceļi”, un Siguldas novada pašvaldība šo ielu remontdarbos investēs vairāk nekā 132 tūkstošus eiro.

Būvdarbu laikā minētajos ielu posmos tiks veikta ceļu seguma profila labošana, apauguma noņemšana un uzklāta asfaltseguma virskārta, pielietojot reciklēšanas tehnoloģiju: vecais asfaltsegums tiks noņemts, sasmalcināts, izlīdzināts un pāri uzklāta jauna vienlaidu asfaltseguma virskārta.

Minēto ielu remontdarbu laikā ir slēgta satiksme. Aicinām pievērst uzmanību satiksmes organizācijas shēmai un ievērot uzstādītās ceļazīmes, nenovietojot automašīnas būvdarbu zonā. Siguldas novada Pašvaldības policija veiks pastiprinātu patrulēšanu ielās, kurās notiek būvdarbi, lai to veikšana netiktu kavēta.

Lai nodrošinātu drošu gājēju un velosipēdu pārvietošanos, Oskara Kalpaka un Parka ielas remontdarbu laikā, satiksme īslaicīgi tiks novirzīta pa apkārtējām gājēju ietvēm.

Jau ziņots, ka šogad asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Siguldā veikti Institūta, Mores, Allažu un Stacijas ielā, Pulkveža Brieža ielā no Pūpolu līdz Gāles ielai, Rūdolfa Blaumaņa ielā un Strēlnieku ielas posmā no Vainagu līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai. Līdz šim šajā būvniecības sezonā Siguldas novada pašvaldība asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbiem izlietojusi vairāk nekā 650 tūkstošus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi