×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-05-06
Izvēlies aktīvu atpūtu Siguldā!

No 1.maija Siguldā uzsākusies vasaras tūrisma sezona, darbu atsāk tie tūrisma objekti, kuri ziemas sezonā bija saīsinājuši savu darba laiku vai slēguši daļu sava piedāvājuma, kā arī novada viesiem tiek piedāvāti jauni pakalpojumi un tūrisma produkti.

Regulārus pilsētas viesu pārvadājumus uz populārajiem tūrisma objektiem piedāvā elektromobīlis. Vienā elektromobīlī ir piecas sēdvietas, un tā kā pieejami trīs šī veida transporta līdzekļi, vēlamo maršrutu vienlaicīgi iespējams izbraukt 15 cilvēkiem. Elektromobilis ir pieejams katru dienu no plkst.11.00-19.00 Svētku laukumā.

Siguldas piedzīvojumu parks apmeklētājiem piedāvā nobraucienus ar rodeļiem un krēslu pacēlāju, lidojumu ar katapultu un īpašu jaunumu – papildinātu un uzlabotu „Tarzāna” trasi, kurā izveidoti jauni nobraucienu un trases elementi Gaujas senielejas nogāzē augošajos kokos.

Lēcienu ar gumiju no gaisa trošu ceļa vagoniņa iespējams izmēģināt nedēļas nogalēs – piektdienās, sestdienas un svētdienās.

Katru dienu apmeklētājus gaida populārais „Mežakaķis”, kur līdzās četrām virvju trasēm arī pieejama droša trase maziem bērniem.

Pēc ziemas sezonas nobraucienu kārotājiem atvērta Kamaniņu un bobsleja trase, kurā sestdienās un svētdienās darbojas īpašas bobsleja kamanas ar riteņiem.

Katru dienu interesentiem piedāvā iespēju izbaudīt lidojumu ar spēcīga vēja palīdzību Aerodiumā. Savu lidojuma laiku vislabāk rezervēt iepriekš mājas lapā www.aerodium.lv

Vizinies Siguldas panorāmas ratā vai apgūstigolfa spēli un iegūsti „Zaļo karti” Reiņa trasē.

Regulāri dažādas akcijas un īpašos piedāvājumus Siguldas viesiem sniedz pilsētā esošās naktsmītnes.

Vasaras sezonā Siguldas tūrisma objekti un pakalpojumi pieejami katru dienu bez brīvdienām.

Arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrs strādā bez brīvdienām un tā darba laiks no 16. maija katru dienu no plkst. 9:00 – 19:00. Vairāk informācijas: www.tourism.sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi