×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-29
Turpinās remontdarbi Peldu ielā; satiksme tiks atjaunota šīs nedēļas laikā

Oktobrī Siguldas novada pašvaldība saņēma pieprasīto līdzfinansējumu – 210 tūkstošus eiro – no valsts budžeta neparedzētiem gadījumiem, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar avārijas seku likvidēšanu Peldu ielā. Būvdarbus veic SIA “Strauteks” par vairāk nekā 564 tūkstošiem eiro.

Peldu ielas bīstamajā posmā patlaban uzklāta asfaltbetona apakškārta un turpinās būvdarbi. Ielas asfaltseguma virskārta tiks ieklāta nākamā gada pavasarī, kad noslēgsies arī labiekārtošanas darbi.

Satiksme Peldu ielā tiks atjaunota šīs nedēļas laikā, un plānotais ātruma ierobežojums, līdz būvdarbi pilnībā noslēgsies, būs 10 kilometri stundā. Ielas platums saglabāts līdzšinējais – 5 metri, bet paplašinātas ceļa nomales drošākai gājēju un velosipēdistu kustībai. Ņemot vērā to, ka Gaujas senielejā samērā bieži notiek izskalojumi vai noslīdējumi, Peldu ielas posms turpmāk tiks uzraudzīts pastiprināti, it īpaši pavasara palu laikā.

Jau ziņots, ka augusta vidū Siguldas novada pašvaldības speciālisti Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošajā Peldu ielā vairākus metrus no krasta pamanīja vietu Gaujā, kurā novērota saduļķota ūdens veidošanās, un konstatēja būtiskas plaisas ielas virskārtā. Tā rezultātā Peldu ielā tika slēgta gājēju un transporta kustība, un piesaistīti ģeologi un citi speciālisti bīstamās situācijas izpētei. Peldu ielas avārijas likvidēšanas darbi uzsākti nekavējoties, ņemot vērā, ka Peldu iela nodrošina piekļuvi privātīpašumiem, atrakciju parkam “Tarzāns”, Gaujas peldvietai un blakus esošajam kempingam, kā arī bobsleja un kamaniņu trasei “Sigulda”, kurā šajā sezonā plānots Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, 2020. gada Eiropas čempionāts un Pasaules kausa posms bobslejā un skeletonā, Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā, kā arī starptautisko komandu treniņi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi