×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-10-29
Mores pamatskolas 4. klase dodas “Gada klases” ekskursijā
2018./2019. mācību gadā Siguldas novada pašvaldības rīkotajā konkursā “Gada klase” titulu “Gada klase” 1.–4. klašu grupā izcīnīja Mores pamatskolas 3. klase (tagadējā 4. klase), balvā saņemot iespēju doties Siguldas novada pašvaldības apmaksātā ekskursijā. Šogad, 28. oktobrī, 4. klases skolēni kopā ar klases audzinātājām Sintiju Laizāni un Anitu Volkoviču izmantoja iegūto balvu un devās izzinošā ekskursijā uz Rīgu.
 
Vispirms skolēni apskatīja Rīgas Doma baznīcu, tad devās uz ilūziju muzeju “Cosmos”, kur skolēniem bija iespēja interaktīvā veidā uzzināt par kosmosu un to, kā strādā cilvēka redze un kā ir iespējams redzēt teju neticamo. Ekskursijas dalībnieki ilūziju muzejā apskatīja neparastus eksponātus, tomēr īpaši viņu uzmanību piesaistīja spoguļu labirints un kosmosa istaba. Pēc Ilūziju muzeja apmeklējuma skolēni devās uz izklaides parku “Skypark”, kurā viņiem bija iespēja kārtīgi izlēkāties batutos, iegremdēties “mīksto kubu” baseinā, kā arī izmēģināt spēkus sumo cīņā.
 
Atpakaļceļā, pārrunājot dienas notikumus, skolēni kopā ar audzinātājām vienojās cīnīties par “Gada klases” titulu arī šajā mācību gadā. “Siguldas novada Gada klase” ir konkurss, ko organizē Siguldas novada pašvaldība, lai veicinātu skolēnu mācību motivāciju, dalību skolas un novada pasākumos.
 
Informāciju sagatavoja:
Mores pamatskolas 4. klases audzinātāja
Sintija Laizāne

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi