×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2019-11-04
Biedrība “Zaļā Brīvība” aicina uz sevis izzināšanas mācībām Siguldā
Sestdien, 9. novembrī, biedrība “Zaļā Brīvība” kopā ar mācību vadītājām Ilzi Jēči un Santu Krastiņu aicina piedalīties mācībās “Pašizziņas prakses aktīvu kopienu veidošanai” par sevis izzināšanu un kopienu veidošanu un attīstīšanu. Mācības norisināsies Zaļās Villas kvartālā, Sakaru ēkas galerijā, Krišjāņa Valdemāra ielā 3.
 
Mācību laikā tiks apskatītas vairākas pašizziņas prakses, ķermeņa terapijas un metodes darbam ar kopienām, tiks trenētas dalībnieku prasmes ieklausīties sevī, citos un aktīvi iesaistīties un radīt iniciatīvas vietējā kopienā. Nodarbību nobeigumā dalībnieki varēs saņemt mācību pabeigšanas apliecinošu sertifikātu.
 
Viena no mācību vadītājām, Ilze Jēče, ir veselīgas kustības pasniedzēja, ķermeņa terapiju praktiķe un labsajūtas veicināšanas koučs. Veicinājusi sociālas pārmaiņas, iekļaujot uz ķermeni balstītu mācīšanos, līderības, miera veidošanas un sociālo pārmaiņu mācībās dažādās Eiropas organizācijās. Savukārt Santai Krastiņai ir vairāk nekā 10 gadu pieredze nevalstisko organizāciju sektorā, viņa ir realizējusi sabiedrību izglītojošas aktivitātes par ilgtspējīgu, videi draudzīgu dzīvesveidu, mudinot uzņemties atbildību un līdzdarboties savas vides labiekārtošanā.
 
Mācību programma:
  • 10.00–13.00 – iepazīšanās, iekustēšanās; klausīšanās prakse un teorija; mans un manas kopienas stāsts; kustība un apzinātība
  • 13.00–14.00 – kopgalds
  • 14.00–16.00 – līdzjūtības un empātijas nozīme un prakse saskarsmē ar sevi un citiem; kopienas iniciatīvas un to attīstīšana; kustība kā izpausmes un saskarsmes rīks. Pateicības un noslēgums
 
Dalība mācībās ir bez maksas. Tās notiek ar Eiropas Savienības atbalstu, projekta “Inner Pathways toward Sustainability” ietvaros. Mācību organizatori aicina dalībniekus līdzi ņemt vingrošanas paklājiņu, ērtas drēbes un kādu veģetāru gardumu pusdienu kopgaldam. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās šeit līdz 7. novembrim. 
 
Informāciju sagatavoja:
Biedrības “Zaļā Brīvība” projektu vadītāja
Santa Krastiņa

 

Pasākumā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi